دنیای قلم -تحقیقات نشان داده است که سیب آب پز به دفع چربیهای اضافه از سیستم بدن، هضم غذا و همچنین سیرشدن کمک میکند. پکتین موجود در سیب به کاهش جذب چربی از طریق سلولها کمک میکند.
خوردن سیب به صورت خام و آب پز بسیار مقوی است، همچنین باعث جلوگیری از تجمع چربی بیش از حد که باعث چاقی میشود.
توانایی کنترل بیماریهای مختلف قلبی مشابه حمله قلبی یا حمله قلبی. با تامین هوا و جریان مناسب خون به قلب، قلب را سالم نگه میدارد.
خوردن سیب پخته به جلوگیری از چربی بیش از حد که باعث چاقی میشود و بیماریهای مرتبط با چاقی کمک میکند.
بیشتر بخوانید: نوشیدن ناشتای آب گرم چه کارهایی در بدن می کند
یکی دیگر از مزایای مصرف "سیب آب پز" حفظ قند خون طبیعی است، به این ترتیب میتوان از دیابت جلوگیری کرد. بنابراین، افراد مبتلا به دیابت باید سیب آب پز بخورند تا قند خون خود را کنترل کنند.
سیب آب پز برای حفظ سطح کلسترول در بدن ما خوب و موثر است. با این حال، همچنین به جلوگیری از هرگونه بیماریهای قلبی مانند سکته و سایر عوارض مرتبط با ضربان قلب کمک میکند.
سیب قرمز روشن برای تسریع هضم در بدن استفاده میشود و به جذب مواد مغذی کمک میکند و کلسترول بد یا چربی نیست.
یک سیب قرمز متوسط را بجوشانید تا رنگ آن تغییر کند، آن را بخورید و آب آن را نیز بنوشید.
منبع: اصفهان امروز