کد خبر : 223410 تاریخ : ۱۴۰۰ شنبه ۱ آبان - 09:21
طرز تهیه دوپیازه آلو خوشمزه و خاص طرز تهیه دوپیازه آلو خوشمزه و خاص مخصوص شیراز را اینجا بخوانید

دنیای قلم -دوپیازه آلو در واقع پیاز با سیب زمینی پخته می شود. شیرازی‌ها به سیب زمینی آلو می گویند و همین هم باعث شده نام این غذای خوشمزه دوپیازه آلو شود. 


مواد لازم برای تهیه دوپیازه آلو 

 


سیب زمینی (آلو) نیم کیلو تقریبا دو عدد
پیاز داغ (دو پیاز درشت)
گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه
نمک، ادویه، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم 

 

آلو دوپیازه


طرز تهیه دوپیازه آلو


سیب زمینی را آب‌پز کرده، بعد از پختن پوست آن را کنده به قطعات کوچک خرد می‌کنید و با پیاز داغ و گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی مخلوط نموده به آن نمک و ادویه زده درکمی روغن تفت می‌دهید. این خوراک ساده را با نان مصرف کنید. در صورت تمایل کمی آبلیمو اضافه کنید. 
سیب زمینی را بعد سرخ شدن پیاز خلال شده به پیاز اضافه کرده کمی تفت دادم تا سیب زمینی له نشه. بعد رب و ادویه را کمی تفت داده به مواد اضافه کردم.

 


نکته 


می توانید در این غذای خوشمزه از سبزی معطر هم استفاده کنید. سبزی معطر خشک می تواند این غذا را بسیار خوشمزه کند. 
سیر رنده شده را با پیاز تفت بدهید تا عطر سیر غذا را خوشمزه‌تر کند. یک حبه سیر برای میزان موادی که در بالا گفته شد کافی است.