دنیای قلم -شیرینی شاه پسند به دلیل خوشمزگی زیاد و البته ریز بودنش طرفداران زیادی دارد. شیرینی شاه پسند معمولا برای نوروز تهیه می شود اما در سایر روزهای سال هم کاربرد دارد.
مواد لازم میزان لازم آرد سفید 125 گرم آرد نخود چی 125 گرم پودر قند 125 گرم روغن جامد 125 گرم پودر هل 1/2 قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 1 عدد شکلات برای تزیین ترافل رنگی و پودر آجیل برای تزیین
ابتدا در یک ظرف مناسب زرده تخم مرغ را به همراه حل با همزن هم بزنید. روغن جامد را نیز به مواد بالا اضافه کنید. پودر قند را الک کنید و به موادتان اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید تا یک مایع کرم رنگ و سبک به شما بدهد. آرد نخودچی و آرد سفید را ترکیب کنید و دوبار الک کنید. آرد الک شده را کم کم به مواد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند سپس با دست آن را ورز دهید تا خمیر مانند شود. خمیر را سه مرتبه از چرخ گوشت رد کنید و حدود یک ساعت بگذارید تا در دمای محیط استراحت کند. از خمیر برداشته و در دست گرد کنید تا مانند گلوله شود اصلا نباید خمیر ترک داشته باشید و صاف و یکدست باشد سپس با فاصله از هم داخل سینی بچینید.
سینی را در فری که از قبل با دمای 160 درجه گرم کرده اید بگذارید تا حدود 20 دقیقه شیرینی ها بپزد. پس از پخت بگذارید 1 ساعت استراحت کند.
شکلات را به صورت بن ماری آب کنید و در ظرف های جدا خر چیز که برای تزیین میخواهید استفاده کنید بریزید مانند پودر پسته٬پودر نارگیل ترافل های رنگی و غیره.
ابتدا سر شیرینی ها را در شکلات بزنید سپس در هر کدم از مواد تزیینی که می خواهید . شیرینی های شما حاضر است.