دنیای قلم -گاناش شکلاتی بسیار خوشمزه و خاص را در خانه هم می توان تهیه کرد. باید توجه داشت که اندازه ها درست باشد تا یک گاناش عالی به دست بیاورید.
خامه 200 گرم وانیل نوک قاشق چایخوری شکلات تخته ای 250 گرم کره 20 گرم
شکلات ها ریز خرد کنید. انتخاب شکلات تاثیر مستقیمی بر کیفیت گاناش شما دارد میزانی شیرینی و تلخی گاناش نیز بسته به درصد شکلات دارد. خامه و کره را در یک شیر داغ کن نچسب بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید . مواد را مدام هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند سپس وانیل را به آن اضافه کنید. شکلات های خرد شده را نیز به خامه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها نیز آب شوند و یک کرم روان به دست بیاید. گاناش حاضر است.
اگر میزان خامه و شکلات یک اندازه باشد گاناش روان می شود.
اگر شکلات دو برابر خامه با شد غلیظ می شود و با کمک ماسوره می توان آن را روی کیک بریزید.
اگر شکلات نصف خامه باشد می توان از آن به عنوان سس استفاده کرد.