کد خبر : 223318 تاریخ : ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۱ مهر - 14:00
طرز تهیه ساندویچ مرغ به سبک رستوران ها

دنیای قلم -ساندویچ مرغ یک غذای بسیار سالم و فوری است و که خیلی زود می توانید آماده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ


 سینه مرغ – یک عدد
  پیاز کوچک  - یک عدد
  فلفل دلمه‌ای  -  یک عدد
  قارچ – 3 تا 4 عدد
  سویا سس – یک قاشق غذاخوری
  خامه  - یک فنجان
  ادویه ( فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و نمک) -  به مقدار لازم
  مواد پنیر
  کره – 50 گرم
  آرد  - یک و نیم قاشق غذاخوری
  پنیر پیتزا -  100 گرم

ساندویچ مرغ فوری


 طرز تهیه ساندویچ مرغ

 

پیاز را نگینی و فلفل دلمه‌ای  را خلالی خرد کنید. قارچ‌ها را برش های‌ طولی ریز بزنید یا به قولی  حلقه ای و خلالی برش بزنید.  سینه مرغ را 30 تا 60 دقیقه در فریزر بگذارید تا بتوانید با چاقو برش های مکعبی یکدست بزنید. در ماهیتابه به ترتیب پیاز، فلفل و قارچ را 30 درصد سرخ کنید . سبزیجات را در ظرف جداگانه بریزید و در ماهیتابه روغن زیتون  اضافه کنید و برش‌های مرغ را تفت دهید  و سبزیجات را به مرغ اضافه کنید و اگر کم آب بود، کمی آب به آن اضافه کنید. کره را در ماهیتابه جداگانه و سپس آب و آرد را اضافه کنید و شیر را کم کم به آرد بیفزایید و مایه که یکدست شد، پنیر پیتزا را اضافه کنید .
 اگر سفت شد می‌توانید شیر بیشتری اضافه کنید.
در پایان ادویه کاری، سس سویا و خامه و نمک را  اضافه کنید. همه مواد را  قبل از قرار دادن در نان ساندویچی با هم مخلوط کنید. این ساندویچ را می توانید  با هر نانی میل کنید.