کد خبر : 223303 تاریخ : ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۹ مهر - 16:10
خواص بی نظیر آب میوه های ترکیبی آب میوه هایی که ترکیب می شوند و آب چند نوع میوه هستند خواص بی نظیری دارند. اینجا را بخوانید

دنیای قلم -هر یک از آب میوه های طبیعی سرشار از ویتامین ها و فواید بینظیری برای سلامت بدن هستند شما می توانید بعضی از آبمیوه ها مانند آب سیب و پرتقال را با یکدیگر ترکیب کنید و مصرف کنید.

 


خواص آب میوه ها و ترکیب آنها با یکدیگر


میوه ها یکی از بهترین مواد غذایی سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند که برای سلامتی مفیدند . آب میوه ها نیز اگر به صورت طبیعی تهیه شوند ، مانند میوه ها برای سلامتی پرفایده و مفید می باشند.

شما می توانید در خانه آب میوه تهیه کنید و آنها را با هم ترکیب نمایید و از خواص سلامتی آنها برای بدن استفاده لازم را ببرید . در این بخش از نمناک خواص آب پرتقال و آب سیب را بیان می کنیم و به شما می گوییم که کدام یک از آب میوه ها را با یکدیگر ترکیب نمایید.

 

 

خواص آب سیب


سیب یکی از محبوب ترین و در دسترس ترین میوه ها در جهان است که فواید زیادی برای سلامتی دارد . آب سیب نیزکه از طریق فشردن سیب تهیه می شود و در آن ویتامین C و ویتامین های مختلف B و همچنین بسیاری از مواد معدنی مختلف مانند منیزیم، آهن، کلسیم، منگنز و مس وجود دارد.

فیتوشیمیا، فلاونول ها و پروکاریدین ها برخی از فیبرهای موجود در این آب میوه می باشند. یک فنجان آب سیب به دلیل قندهای طبیعی موجود در آن 10 درصد از کربوهیدرات های مورد نیاز روزانه شما را تامین می کند.

 

خواص آب سیب 


درمان آسم

مواد ضد التهابی و ضد آلرژیک آب سیب ، باعث جلوگیری از عفونت های تنفسی ، کاهش حملات آسم و کاهش ناراحتی در گلو و ریه ها می شود.

سلامت قلب

پتاسیم موجود در این آب میوه به کاهش تنش در شریان ها و رگ های خونی ، کاهش فشار خون و آسیب به سیستم قلبی عروقی کمک می کند.

هیدراته نگه داشتن بدن

آب سیب 88٪ آب دارد و برای کسانی که در معرض خطر کم شدن آب بدن قرار دارند، کودکان مبتلا به اسهال خفیف و استفراغ، مفید است.

درمان یبوست

اسید مالیک موجود در آب سیب سبب بهبود عملکرد سیستم گوارش و عملکرد کبد شده و ترکیب فیبر و سایر مواد معدنی تحریک کننده در آب سیب، می تواند به سرعت از علائم یبوست، گرفتگی، التهاب و اسهال جلوگیری کند.

ضد سرطان

خواص آنتی اکسیدانی آب سیب ، موجب کاهش احتمال ابتلا به سرطان می شود.

تقویت سیستم ایمنی

آب سیب دارای ویتامین C است . ویتامین C سیستم ایمنی را تحریک می کند و سبب کاهش استرس اکسیداتیو شده و التهاب را کم می کند.

افزایش استقامت

آنتی اکسیدان کوئرستین، اکسیژن را به راحتی به ریه ها می دهد و زمان استقامت را افزایش می دهد.


مراقبت از پوست
کاهش وزن
بهبود سلامت چشم
حفاظت و تقویت استخوان ها
مراقبت از مو
دیورتیک
افزایش سطح استروژن
تقویت سیستم ایمنی
حفاظت از سلامت مغز
خنثی کردن سندرم روده تحریک پذیر
افزایش متابولیسم
جلوگیری از آب مروارید
جلوگیری از پارکینسون

 


فواید آب پرتقال 


آب پرتقال یک نوشیدنی طبیعی و سالم است که منبع عالی برای ویتامین C می باشد . ویتامین C موجود در آب پرتقال که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

سالمترین و مفیدترین نوع آب پرتقال آن چیزیست که در خانه و از میوه تازه تهیه می شود. آب پرتقال دارای فیبر، ویتامین A، فولات، تیامین، پتاسیم ، پروتئین، مس، منیزیم، فلاونوئیدها و هسپردین می باشد و خواص زیر را برای سلامتی داراست :

حفظ فشار خون
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود درد مفاصل
جلوگیری از سرطان
جلوگیری از زخم معده
جلوگیری از سنگ کلیه
کمک به کاهش وزن
درمان کم خونی
زیبایی و جوان کنندگی پوست
جلوگیری از آب مروارید
جلوگیری از سکته مغزی
از بین بردن لکه های تیره پوست
درمان برفک یا آفت دهان
درمان بواسیر
کاهش کلسترول
مفید برای استخوان
بهبود عملکرد مغز
کمک به عضله سازی
غلبه بر درد مفاصل
دیابت

 

آب میوه ها


ترکیب آب پرتقال و آب هویج


ترکیب آب هویج و پرتقال به علت دارا بودن ویتامین ها و مواد معدنی فراوان برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری فوق العاده است . شما می توانید برای تهیه این ترکیب فوق العاده ، هویج، سیب، چند تکه یخ و عسل را در مخلوط کن بریزید و با یکدیگر ترکیب کنید ، سپس آب پرتقال را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه مخلوط کنید تا غلیظ شود.

مصرف بیش از حد و روزانه آب هویج و پرتقال می تواند به کلیه ها آسیب رسانده و کشنده باشد.

 

 

ترکیب آب سیب و هویج


یکی از ترکیبات بسیار خوشمزه و پرخاصیت ترکیب آب سیب و آب هویج است . سیب و هویج دارای مواد مغذی بسیاری هستند و در صورت ترکیب آنها با یکدیگر فواید زیادی برای سلامتی خواهند داشت که عبارتند از :

 

مقابله با رادیکال های آزاد

 

آب سیب و هویج دارای آنتی اکسیدان های فراوان هستند که با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند.

 

 

کاهش خطر سرطان ریه

 

مصرف آب سیب و هویج خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد.

 

 

مناسب برای رژیم غذایی

 

آب سیب و هویج دارای کالری پایین و فاقد چربی اشباع و کلسترول است و محتوای فیبر می باشد و برای افرادی که رژیم لاغری دارند مناسب است زیرا احساس سیری طولانی تر ایجاد می کند.

 

 

حفظ سلامت چشم

 

مصرف آب سیب و هویج به دلیل ویتامین A موجود در این نوشیدنی برای سلامت چشم مفید است.

 

تقویت سیستم ایمنی بدن انسان

 

آب سیب و هویج سرشار از آنتی اکسیدان است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن انسان بسیار مفید است.

 

پیشگیری از آب مروارید

 

آب سیب و هویج به علت دارا بودن ویتامین A و مواد معدنی از ابتلا به آب مروارید پیشگیری می کنند.

 

حفظ سلامت دندان ها و استخوان ها

 

آب سیب و هویج حاوی کلسیم است، و سبب سلامت دندان ها و استخوان ها می شود.

 

حفظ سلامت دستگاه ادراری

 

آب سیب و هویج به علت دارا بودن مواد معدنی و فیبر به پاکسازی دستگاه ادراری انسان کمک می کنند.

 

مصرف بیش از اندازه هویج می تواند برای سلامت انسان مضر باشد، زیرا مصرف فیبر بیش از اندازه می تواند در عملکرد روده اختلال ایجاد کند.

 

 

ترکیب آب سیب پرتقال


عطر و طعم مرکبات طعم سیب را از بین نمی برند . با ترکیب آب سیب با آب مرکبات که ثروتمندترین منبع ویتامین C هستند ، به جنگ ویروس ها و باکتری ها بروید زیرا ترکیب آب تازه سیب و پرتقال موثرترین جنگنده علیه ویروس ها و باکتری ها در هنگام پیشگیری از سرما در فصل زمستان است. این آب میوه ها دارای اثر آنتی اکسیدانی قدرتمند هستند که به مقابله با سموم و اثرات منفی مسمومیت می پردازند.

نوشیدن یک و نیم فنجان آب سیب پرتقال ، سبب بهبود سیستم تنفسی ، بهبود متابولیسم ، جوان سازی بدن ، کاهش استرس ، بهبودعملکرد سیستم عصبی ، بهبود عملکرد پانکراس ، کلیه ها و معده ، رفع عطش می شود.

استفاده از آب میوه سیب و پرتقال برای افرادی دچار آترواسکلروز ، دچار کم خونی ، افراد مبتلا به اختلالات غدد درون ریز و به طور کلی همه افراد مفید است.

 

 

بهترین زمان مصرف آبمیوه طبیعی


صبح زود بهترین زمان برای نوشیدن آبمیوه مانند آب سیب، گلابی و یا انگور است.
بعد از وعده های غذایی می توانید آب انبه، آناناس و پرتقال ‏استفاده کنید. آب آناناس به دلیل پروتئاز موجود در آن به هضم پروتئین و بهبود فرآیند گوارش کمک می کند. ‏آنزیم انبه به گوارش پروتئین گوشت ، جلوگیری از زخم معده کمک می کند. آب پرتقال موجب افزایش آنزیم های گوارش ‏معده ، تسریع گوارش چربی ها می شود.
چنانچه پیش از این هم در بخش سلامت نمناک عنوان کرده ایم نوشیدن آبمیوه بعد از شام اصلاً توصیه نمی شودزیرا قند بالای آبمیوه ها سبب چاقی می شود.
قبل از وعده های غذایی از مصرف آبمیوه هایی مثل پرتقال، گوجه فرنگی خوداری کنید.
کدام آبمیوه ها را با هم ترکیب کنید :
ترکیب آب میوه های موز، سیب، طالبی مشکلی ایجاد نمی کند.
آب میوه هایی مانند لیمو، پرتقال، بلوبری، انگور، و گریپ فروت که حاوی اسید سیتریک هستند را هم می توانید با یکدیگر ترکیب نمایید.