دنیای قلم -برای تهیه کیک کشمشی خیلی خوشمزه دستور پخت عالی را استفاده کنید.
کشمش :نصف لیوان کره :100 گرم آرد :یک و نیم لیوان شکر:1 لیوان شیر پرچرب :نصف لیوان تخم مرغ :3 عدد اسانس وانیل :چند قطره بکینگ پودر :نصف ق چ پودر هل :1 ق چ
برای شروع ابتدا فر را روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. قالب مورد نظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و یا با روغن چرب کنید. مواد را از نیم ساعت قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا هم دما با محیط شوند. سپس در ظرفی کره را با شکر مخلوط کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.بعد اسانس وانیل را اضافه کنید.
در ظرفی جداگانه آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کنید و کم کم روی مواد الک کنید.در حین هم زدن ، شیر ولرم را نیز کم کم اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید. کشمش ها را داخل مقداری آرد بغلطانید و بعد کشمش ها را داخل مایه کیک بریزید و مختصری هم بزنید.
سپس مایه کیک آماده شده را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و در فر گرم شده به مدت 35 الی 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. کیک را بعد از پخت با خلال چوبی تست کنید تا از خمیر نبودن آن اطمینان پیدا کنید ، چون دمای هر فری با هم متفاوت است. سپس کیک کشمشی خوشمزتان را از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد شود.کیکتان را به اندازه دلخواه برش بزنید و در کنار چای یا قهوه سرو کنید.