دنیای قلم -گردوها میوههای سنگی گرد و تک دانهای هستند که از درخت گردو رشد میکنند. آنها منبع خوبی از چربیهای مفید، پروتئین و فیبر هستند. آنها میتوانند سلامت قلب و استخوان را افزایش دهند و از جمله مزایای دیگر در مدیریت وزن کمک کنند.
درختان گردو، بومی شرق آمریکای شمالی هستند اما اکنون به طور رایج در چین، ایران و در ایالات متحده در کالیفرنیا و آریزونا رشد میکنند. در زیر پوسته میوه گردو یک مغز چروکیده و کرهای شکل قرار دارد. گردو به دو قسمت یکنواخت تقسیم شده تا بهصورت تجاری فروخته شود. گردوها بهصورت خام یا بوداده و بانمک یا بدون نمک موجود هستند.
این مقاله تفکیک غذایی از گردوها، نگاهی به فواید احتمالی آن برای سلامتی، چگونگی واردکردن بیشتر گردو در رژیم غذایی و هرگونه خطرات بالقوه برای سلامتی ناشی از مصرف گردو ارائه کرده است.
بر اساس بانک اطلاعات ملی تغذیه وزارت کشاورزی ایالات متحده ۱ فنجان گردوی ارگانیک بدون عنوان تجاری (۳۰ گرم) حاوی این موارد است:
انرژی: ۲۰۰ کالری
کربوهیدرات ۳.۸۹ گرم
قند: ۱ گرم
فیبر: ۲ گرم
پروتئین: ۵ گرم
چربی: ۲۰ گرم
کلسیم: ۲۰ میلیگرم
آهن: ۰.۷۲ میلیگرم
سدیم: ۰ میلیگرم