کد خبر : 223117 تاریخ : ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور - 20:11
طرز تهیه کمپوت گلابی مجلسی طرز تهیه کمپوت گلابی مجلسی را اینجا بخوانید

دنیای قلم -گلابی  میوه پاییزی است که می توانید آن را کمپوت، مربا یا برگه کنید و برای فصلهای دیگر سال نیز نگهداری کنید.  

 


مواد لازم کمپوت گلابی


مواد لازم    میزان لازم 
گلابی    1 کیلو گرم
شکر    1/5 پیمانه
آب لیمو    1 ق چ
آب    4 پیمانه
کمپوت گلابی

کمپوت گلابی

طرز تهیه کمپوت گلابی 


ابتدا گلابی ها را خوب شسته سپس پوست آن ها را بگیرید. در این مرحله اگر دوست داشته باشید می توانید گلابی را یا به شکل درسته و یا خرد کرده طبخ کنید. 
در یک ظرف مناسب آب و شکر را ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. 
پس از جوش آمدن آب و آب شدن شکر گلابی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد و نرم شود . گلابی خیلی سریع به طبخ می رسد. 

آب لیمو را نیز به گلابی ها اضافه کنید سپس آن را از روی حرارت بردارید.

کمپوت گلابی که آماده کرده اید را در یک ظرف شیشه ای تمیز که از قبل شسته و خشک کرده اید بریزید و درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس آن را خارج کنید و میل کنید .