دنیای قلم -ژله بستی یک دسر بسیار خاص و زیبا و خوشمزه است. این دسر آسان و کارامد را در خانه و با قالب های مخصوص تهیه کنید.
پودر ژله : یک بسته با هر طعمی که دوست داشتید بستنی : یک لیوان آب شده آب جوش: یک لیوان
ابتدا پودر ژله را در آب جوش بریزید و هم بزنید. آن را به روش بن باری کاملا آب کنید. وقتی که دانه های ژله کاملا در آب جوش حل شد بستنی را که به دمای اتاق رسیده روی ژله بریزید و خوب هم بزنید تا یک دست شود. احتمالا روی مواد شما حباب تشکیل می شود حباب را کاملا بگیرید و روی ژله را یک دست کنید. بعد در قالبی که دوست دارید بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله خودش را ببندد. قالب را به مدت 30 ثانیه در آب جوش قرار دهید دور آن را با چاقو برش بزنید تا باز شود بعد قالب را برگردانید و ژله را سرو کنید. وقتی ژله کاملا خودش را بست آماده استفاده است. بستی روی ژله همان رنگ ژله می شود. مثلا اگر ژله شما انار باشد و بستنی وانیلی استفاده کنید بستنی که روی ژله می بندد رنگ اناری به خود می گیرد.
اگر می خواهید ژله شما غلیظ شود می توانید میزان پودر ژله را بیشتر کنید اگر بستنی که استفاده می کنید میوه ای یا طعم دار است بهتر است از ژله آلوئه ورا استفاده کنید.
اگر دوست دارید می توانید به ژله بستنی میوه هم طعم با ژله هم اضافه کنید.
اگر میخواهید ژله بستنی چند رنگ شود. وقتی ژله بستی شما خودش را بست با یک رنگ و طعم دیگر ژله بستنی درست کرده و روی ژله قبلی بریزید.
اگر می خواهید ژله بستنی فقط بخش بستنی را داشته باشد. بستنی را روی اجاق آب کرده و کاملا گرم کنید و بعد به ژله اضافه کنید. هم بزنید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. در این صورت ژله شما فقط ترکیب بستنی را دارد و قسمت شیشه ای ژله را نخواهد داشت.