دنیای قلم -شله زرد دسری است که فقط در مراسم های مذهبی استفاده نمی شود شما میتوانید در انواع مهمانی های معنوی نیز از آن استفاده کنید.
برنج 5 پیمانه آب 30 پیمانه شکر 10 پیمانه خلال بادام 2 پیمانه کره 250 گرم زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان گلاب 3پیمانه هل ساییده 2 قاشق چایخوری دارچین و خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه
دستور پخت شله زرد برنج شله زرد بهتره نیم دانه و حتما ایرانی باشد میتونید از برنج کامل هم استفاده کنید فقط کمی زمان پخت بیشتر می شود و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری می برد. برنجی را که از شب قبل خیس کردیم با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد. حرارت را بعد از به جوش اومدن ملایم کنید تا برنج به آرومی بپزد .برنج باید آنقدر بپزد که به طور کامل وا برود.
بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر را اضافه میکنیم.
بعد کره و زعفران و هل را که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدهیم شله زرد جا بی افتد. در این حین باید شله زرد را هم بزنیم که ته نگیرد و همچنان حرارت باید ملایم باشد.
کل مراحل پخت برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول میکشد. وقتی که حس کردید غلظتش کافی است میتوانید گلاب و هل را اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد را از روی شعله بردارید.
در مرحله ی آخر خلال بادام هایی که از قبل خیس کردید هم اضافه کنید.
نکته برای پخت شله زرد اینه که شکر را حتما بعد از پختن برنج اضافه کنید. در آخرین مراحل احساس کردید آبش کم است میتوانید مقداری آب بهش اضافه کنید و اگر هم رقیق بودصبر کنید تا آب اضافی بخار بشه. ولی اگه حرارت ملایم باشه در طول پخت، این مقدار آب مناسبه. میزان غلظت شله زرد باید انقد باشد که اگر مقدار کمی در بشقاب ریختید کاملا پخش نشود و کمی قوام داشته باشه. وقتی شله زرد را برای دسر استفاده میکنید بهتراست سرد سرو شود.