دنیای قلم -شربت بار نوعی شربت است که برای تهیه انواع حلوا ، شیرینی و کیک استفاده می شود. این شربت در طعم شیرینی و کیک بسیار موثر است.
شکر 2/5(دو و نیم) پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 1/4 (یک چهارم) پیمانه
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو 1/8(یک هشتم) قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوری
ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کنید حسابی هم بزنید. روی اجاق بگذارید تا به آرامی در هم مخلوط شود و قوام بیاید. وقتی قوام آمد و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید خوب هم بزنید و وقتی مخلوط شد آب لیمو را به آن اضافه کنید.
شربت بار در پخت شیرینی هایی ماننده بامیه و گوش فیل استفاده می شود. شربت بار برای خیس نگه داشتن کیک ها استفاده می شود. شربت بار را می توان به صورت نوشیدنی هم استفاده کرد. شربت بار در حلوا نیز استفاده می شود. ظرفی که برای شربت استفاده می کنید حتما باید کلفت و چند لایه باشد