دنیای قلم- به گزارش اعتماد، دومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده محمد امامی كه برگزار میشد، وكیل این متهم اقتصادی نسبت به حجم كیفرخواست قرائت شده در دادگاه اعتراض كرد و مدعی شد كه حجم كیفرخواست قرائتشده در دادگاه با كیفرخواست ابلاغی به او تفاوتی حدودا 100 صفحهای داشته است. موضوعی كه البته ریاست دادگاه آن را وارد ندانست و بیان اعتراض به زمان دفاعیه موكول شد. همزمان با آغاز سومین جلسه دادگاه رسیدگی به این پرونده كه دیروز برگزار شد، قاضی مسعودیمقام پاسخ ادعاهای جلسه قبل وكیل مدافع محمد امامی را چنین داد: «اینكه گفته شد مفاد كیفرخواست ابلاغ شده متفاوت از آنچه بود كه در دادگاه خوانده شد، خلاف واقع است.» بهگفته رییس دادگاه، آنچه درباره اختلافات مطرح شد تفاوت در فونت استفاده شده سیستم C.M.S با فونت كیفرخواستی است كه در جلسه قبل دادگاه قرائت شد و در محتویات هیچ تفاوتی وجود ندارد.
قاضی مسعودیمقام در همین راستا خطاب به متهم محمد امامی گفت: «به شما هم كیفرخواست داده شده و آنچه تحویل شده ابلاغ كیفرخواست نیست، بلكه تصویری از بخشهایی از كیفرخواست است كه شما آن را خواستهاید. همچنین قرار جلب به دادرسی و كیفرخواست عینا مثل هم هستند كه تحویل وكیل متهم شده است. آقای وكیل در تاریخ 21 خردادماه 99 به دادگاه مراجعه كرده و رسید داده كه تمام ملزومات كیفرخواست را دریافت كرده است.» اما ماجرای كیفرخواست به همینجا ختم نشد. كریمی فارسی، وكیل مدافع متهم امامی مدعی شد كه مستندات كیفرخواست را به او ندادهاند. او گفت: «گزارش تحقیق و تفحص مجلس و نظر كارشناسی و ملزمات كیفرخواست را به من ندادند... تا الان یك نظریه كارشناسی را هم به ندادهاند.» به گفته این وكیل دادگستری، او دو بار به قاضی مسعودیمقام برای اعتراض مراجعه كرده و گفته است كه به موكلش ظلم شده است. كریمی فارسی در پاسخ به این گفته قاضی مبنی بر اینكه نسبت به ارایه ملزومات كیفرخواست به این وكیل دادگستری، دستور صادر كرده اما تاكید كرد كه چنین اقدامی صورت نگرفته است. در نهایت قاضی مسعودیمقام سوگند یاد كرد كه به دفترش اعلام كرده كه هر مطلبی وكیل میخواهد به او تحویل بدهند. رییس دادگاه تاكید كرد كه دنبال «محاكمه عادلانه» است و از «مسیر قانونی» خارج نمیشود. او درنهایت خطاب به وكیل گفت: «اگر ایرادی وجود دارد آن را مطرح كنید و چنانچه ثابت كردید آنچه نماینده دادستان خوانده محتویات كیفرخواست نیست، ایراد شما را میپذیرم.» اما در بخش دیگری از جلسه دیروز دادگاه، نماینده دادستان در جریان ارایه توضیحات خود، گفت: «وكیل متهم امامی میگوید جلد 5 و 6 پرونده را خواستم و به من ندادند؛ من اینجا اعلام میكنم كه ما با افتخار از ندادن این جلدهای پرونده به شما یاد میكنیم؛ چراكه به شما اعتماد نداریم و میخواستم اسرار پرونده حفظ شود؛ بنابر قانون فقط باید آن بخش از پرونده كه ناظر بر اتهامات منتسب به موكل شما آقای امامی بود به شما داده میشد كه همین كار نیز صورت گرفت.»
رسول قهرمانی در ادامه توضیح داد: «این تیم فساد آنقدر پیچیده بود كه نگران بودند برخی متهمان بیبضاعت پرونده پس از دستگیری دست به افشاگری بزنند؛ بنابراین برخی از افراد را از كشور خارج كردند ازجمله آقای پرویز نسترن تهرانی؛ تمام ضمانتنامهها از حساب پرویز نسترن تهرانی دریافت میشد؛ در سال 97 یكی از ضابطان پرونده به ما مراجعه كرد و اعلام كرد كه پرویز نسترن تهرانی از مرز عراق وارد كشور شده است؛ ما پس از ردگیری او، پس از 2 ماه او را دستگیر كردیم و تازه فهمیدیم پرویز نسترن تهرانی در این پرونده هیچ كاره است و صرفا از حسابهای او استفاده میشده است.» به گفته او، آنها حتی پرویز نسترن تهرانی را تهدید كردند كه اگر بازداشت بشوید و افشاگری كنی زندگیات را به آتش میكشیم.
نكته دیگری كه در این جلسه از دادگاه ازسوی نماینده دادستان مطرح شد، پولهای پرداختی امامی به برخی چهرههای شاخص بود. بهگفته رسول قهرمانی امامی ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات میگیرد و هنگام اخذ تسهیلات میگوید قصد احداث پتروشیمی و پالایشگاه را دارم اما آنها را در موارد دیگری صرف میكند. بنابر توضیحات نماینده دادستان، بخشی از این تسهیلات پول هادی رضوی پرداخت شد؛ بخشی از آنها به نام یك مدیر تولید شبكه نمایش خانگی شد؛ بخشی از آن به حساب دختر ۱۴ ساله یكی از متهمان رفت؛ بخشی از این تسهیلات به حساب شخصی یك هنرپیشه شاخص كشور واریز شد؛ بخشی از آن به حساب حمیدرضا شیرخان یكی از متهمان همین پرونده رفت؛ بخشی از آن تسهیلات در قسمتهای مختلف به حساب حمید حاجیان واریز شد؛ وكیلی كه در حین تحقیقات ما كشته شده و پرونده قتل او هم در دست بررسی است؛ بخشی از این تسهیلات به حساب یك خانم بازیگر سینما رفت كه هیچ قراردادی هم در زمینه ایفای نقش در فیلم با امامی نداشت؛ بخشی از آن به حساب بازیگران زن و مرد متعدد رفته كه قراردادی با امامی ندارند؛ بخشی از این تسهیلات به حساب خانم ف رفته كه در یك آژانس تمامی بلیتهای سفرهای خارج كشور امامی را تأمین میكرد؛ بخشی از آن تسهیلات به حساب داماد خانواده امامی آقای محمدحسن زرین اقبال رفت.
درنهایت با توضیحات مفصل نماینده دادستان، برخی مطالب مطرح شده ازسوی وكیل متهم امامی و همچنین رییس دادگاه، سومین جلسه دادگاه رسیدگی به این پرونده با اعلام ختم جلسه ازسوی قاضی مسعودیمقام به پایان رسید تا ادامه رسیدگی به این پرونده به جلسه بعدی دادگاه در ۲۱ مهرماه موكول شود.