دنیای قلم -تهیه سس آلفردو یکی از مهمترین کارهایی است که قبل از پخت پاستا باید انجام داد.
سس آلفردو کاربردهای زیادی دارد و بیشتر آن را برای استفاده از پاستا تهیه می کنند ، اما میتوانید برای سالاد هم از آن استفاده کنید.
کره :یک چهارم پیمانه خامه یا ماست چکیده :یک پیمانه سیر:یک حبه (خرد شده) پنیر پارمزان رنده شده:یک پیمانه و نیم جعفری تازه : یک چهارم پیمانه (ریز شده)
تابه متوسطی را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود. سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه ای بجوشد. بعد جعفری ، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت دیدن و زمانی که غلظت مناسبی رسید شعله خاموش کنید.
می توانید مقداری آویش یا کاکوتی هم به سس اضافه کنید. اگر از حس کردن سیر زیر دندان خوشتان نمی آید می توانید آن را رنده کنید.
اگر می خواهید سس آلفردو رژیمی تهیه کنید به جای خامه از ماست چکیده یا ماست یونانی استفاده کنید و کمی هم پنیر بی نمک اضافه کنید.
به جای کره هم می توانید از روغن زیتون استفاده کنید.