کد خبر : 142782 تاریخ : ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد - 15:08
طرز تهیه مرغ شکم پر درفر طرز تهیه مرغ شکم پر در فر را اینجا بخوانید.

دنیای قلم -مرغ شکم پر در فر یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه و مجلسی است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید که سبک رستوانی داشته باشد. 


مواد لازم برای مرغ شکم پر در فر

 

مرغ درسته           یک عدد
پیاز بزرگ       3عدد
نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو       به مقدار مورد نیاز
پیاز (کوچک)         برای داخل شکم    1 عدد
مغز گردو             یک مشت
آلو، آلوچه، آلبالو و اخته    جمعا دو مشت 
سبزی معطر خرد شده    1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی                 نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر در فر


پیازها را خرد کنید و با نمک و آبلیمو و فلفل و کمی جعفری خرد شده مخلوط کنید. کمی از پیاز را داخل شکم مرغ به طور کامل پخش کنید.

بقیه پیاز را  هم به مرغ بمالید  و مرغ را به مدت یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید. بعد از چند ساعت زعفران را به آن اضافه کنید و دوباره در یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید زعفران به همه جای مرغ مالیده شود. 
یک ساعت قبل از اینکه استراحت مرغ تمام شود 

آلو، آلوچه ، آلبالو و اخته ها را در خیس کنید و در گوشه ای قرار دهید. پیاز کوچک را ریز خرد کنید و در  روغن خیلی کم، طلایی کنید و نمک و زردچوبه و نصف قاشق رب اضافه کنید.

گردوها را بکوبید تا کمی خرد شود .به پیاز اضافه کنید و بقیه مواد را هم بریزید و سبزی معطر را هم اضافه کنید. حالا مرغ را جدا بیرون بیاورید پیازها را از روی مرغ جدا کنید. مواد را داخل مرغ قرار دهید و قسمتهای بریده شده را با یک نخ بدوزید 

فر را روی 200 درجه قرار دهید. بعد رانها و بالها را ببندید تا در فر باز نشود.


کف سینی فر را کمی روغن بمالید و سپس  در فر قرار دهید. .

وقتی دیدید مرغ کمی رنگش برگشت و پوستش از خیسی در امد با برس کمی مخلوط زعفران آبکرده و کره  همه جایش بمالید.

 حدود یک و نیم تا 2 ساعت طول می کشد تا مرغ آماده شود. با چنگال در مرغ بزنید اگر راحت چنگال فور رفت یعنی مرغ آماده است. 


نکته 


میزان سرخی پوست به سلیقه شما بستگی دارد می توانید آن را کم سرخ کنید و می توانید به شکل قهوه ای باشد
حتما مرغ تازه استفاده کنید. 
اگر سبزی محلی استفاده کنید. بسیار خوشمزه می شود.