کد خبر : 132697 تاریخ : 1400 يکشنبه 10 مرداد - 14:40
طرز لیمو عمانی خوب و کارخانه ای لیمو عمانی یک چاشنی بسیار خوب و خوشمزه برای غذاست. طرز تهیه لیمو عمانی خوشمزه در خانه را اینجا بخوانید.

دنیای قلم -لیمو عمانی یک چاشنی بسیار خوشمزه و عالی برای غذاست که اگر در خانه تهیه کنید به سلامت آن اطمینان خواهید داشت. برای تهیه لیمو عمانی کافی است به دستور زیر توجه کنید. 

مواد لازم برای تهیه لیمو عمانی:

لیمو ترش شیرازی: ۱ کیلوگرم
سرکه: ۱ فنجان
نمک: به مقدار لازم

لیمو عمانی خوب


طرز تهیه لیمو عمانی:

۱. لیمو ترش‌های شیرازی را خوب بشویید و بر روی آنها مقداری نمک بریزید. بگذارید ۱ روز بماند و سپس آنها را با آب سرد خوب بشویید.

۲. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترش‌ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید ۱۰ ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.

۳. مجددا لیمو ترش‌های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید اما آنها را آبکشی نکنید.

۴. پس از خنک شدن لیمو ترش‌ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آنها را بر روی یک پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت ۱۰ روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

۵. لیموهای کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.

۶. می‌توانید لیمو عمانی‌ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.

 


نکته 


حتما توجه داشته باشید لیموها سالم  و جوان باشد. 
لیموهای ‍‍پوست نازک بسیار مناسب خشک کردن است.