دنیای قلم -شربت سکنجین برای رفع عطش بسیار مناسب است و طرز تهیه آن هم ساده است.
آب - ۲ لیوان نعناع - ۵۰ گرم شکر - ۵۰۰ گرم سرکه سفید - ۵۰ گرم
1- برای تهیه شربت سکنجبین سنتی ابتدا نعناع ها را بشویید و در آبکشی قرار دهید تا آب اضافه آن ها خارج شود. 2- داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید و شکر را کم کم به آب اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا سریع تر در آب حل شودو نعناعها را با نخ به هم وصل کنید (تا هنگام خارج کردن از شربت راحت تر باشد) و در آب و شکر قرار دهید تا عصاره آن کاملا خارج شود. صبر کنید تا شربت قوام یابد و با نعناع طعم دار شود.
بیشتر بخوانید: مربای انجیر را چطور خوشمزه درست کنیم
3- اگر از بوی نعناع یا طعم آن خوشتان نمی آید می توانید آن را با سبزی معطر جایگزین کنید.. 4- در تهیه شربت سکنجبین سنتی به جای شکر از عسل استفاده می کنند.شما هم اگر تمایل داشتید می توانید به جای شکر از ۵۰۰ گرم عسل استفاده کنید. 5- زمانیکه شربت غلیظ شد کمی از شربت را امتحان کنید تا مطمئن شوید که خوب قوام گرفته است. برای این کار می توانید کمی از شربت را با قاشق بردارید و صبر کنید کمی که خنک شد قاشق را کج کنید تا شربت بریزد اگر شربت به سختی از داخل قاشق خارج شد یعنی غلظت آن مناسب است و سرکه را به آن اضافه و صبر کنید تا شربت چند جوش بزند و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا شربت خنک شود. 6- سپس شربت سکنجبین آماده شده و خنک را از صافی رد کنید تا کاملا صاف شود و بعد در شیشه مدنظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که خواستید استفاده کنید یک قاشق غذاخوری در لیوان بریزید و با آب سرد مخلوط کنید.