دنیای قلم -حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلفش را حتما در رژیم غذاییتان داشته باشید. میتوانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانیتری از این میوه جذاب استفاده کنید.
انجیر: ۱ کیلوگرم شکر: ۷۰۰ گرم آب: ۱ لیوان وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسنک سوسیس خوشمزه بدون ساندویچ ساز
۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیرها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید. ۳. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دمکرده به آن اضافه کنید.
منبع: ایرنا