کد خبر : 122617 تاریخ : ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير - 19:32
تمام فوت و فن‌های درست کردن کباب کوبیده در خانه طرز تهیه کامل کباب کوبیده را در این مطلب بخوانید و یاد بگیرید.

دنیای قلم -کباب کوبیده کباب مورد علاقه همه ما است اما چون فکر می کنیم درست کردن آن در خانه سخت است معمولا آن را از بیرون می خریم. طرز تهیه کامل این غذا در ادامه آمده است:

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده

گوشت چرخ‌کرده: یک کیلوگرم
پیاز: ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زعفران: در صورت دلخواه
گوجه فرنگی: به تعداد دلخواه

طرز تهیه کباب کوبیده در خانه
طرز تهیه و دستور پخت کباب کوبیده

۱. گوشت چرخ‌کرده را در یک ظرف بریزید و پس از ریختن نمک و فلفل و زعفران آن را خوب ورز دهید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا کمی استراحت کند.

۲. پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید. گرفتن آب پیاز سبب می‌شود تا کباب کوبیده روی سیخ وا نرود و توی آتش نریزد. پیازها را به گوشت اضافه کنید و حسابی وزر بدهید. هر چه گوشت و پیاز را بیشتر ورز بدهید کباب کوبیده شما خوشمزه‌تر می‌شود.

۳. بعد از این‌که ورز دادن گوشت انجام شد بهتر است به مدت دو تا سه ساعت روی گوشت یک کیسه پلاستیکی بکشید و به مدت ۲ تا سه ساعت آن را در یخچال بگذارید.


بیشتر بخوانید: خوشمزه‌ترین دستور پخت ته چین مرغ


۴. سپس گوشت را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و هنگام به سیخ کشیدن کمی دستتان را تر کنید که گوشت به دستتان نچسبد. سر و ته گوشت را روی سیخ کمی بیشتر فشار دهید، تا موقع کشیدن کباب از روی سیخ به راحتی از آن جدا شود.

۵. کباب‌ها را اول روی شعله زیاد قرار دهید و وقتی گوشت خودش را گرفت شعله را کم کنید.

۶. گوجه‌ها را هم به سیخ بکشید تا کبابی شود. در صورت دلخواه می‌توانید فلفل سبز هم با گوجه‌ها به سیخ بکشید تا کباب کمی تند و لذیذتر شود.

فوت و فن

۱. معمولا کباب کوبیده را اگر به صورت مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله آماده کنید در خانه نتیجه بهتری می‌گیرید. گوشت قلوه‌گاه گوسفندی نیز برای کباب کوبیده بهتر است. 

۲. گرفتن آب پیاز مرحله مهمی در درست کردن کباب کوبیده است. اگر آب پیاز را نگیرید ممکن است کباب شما روی منقل یا شعله از سیخ جدا شود.

۳. بهتر است گوشتی که تهیه کرده‌اید چند بار چرخ شود، معمولا بین ۲ تا ۳ بار تا کاملا گوشت لطیف شود.

۴. ورز دادن را فراموش نکنید. این کار باعث می‌شود کباب کوبیده بهتر روی سیخ قرار بگیرد. ورز دادن را تا به حالت چسبندگی گرفتن گوشت ادامه دهید. 

۵. سعی کنید از سیخ‌های باریک استفاده نکنید. از سیخ‌های پهن مخصوص کباب کوبیده استفاده کنید. 

۶. گوشت کوبیده را وقتی روی سیخ قرار می‌دهید نباید خیلی نازک شود. 

۷. سیخ‌ها را به تناسب روی منقل برگردانید، اگر یک طرف کباب کوبیده شما روی شعله پخته شده باشد و طرف دیگر خام مانده باشد باعث می‌شود گوشت از روی سیخ بریزد.

۸. تمام گوشت را به اندازه روی سیخ پهن کنید و قطر مقدار گوشتی که روی سیخ نشسته است حدود ۲٫۵ سانتی متر کافی است.

۹.  با انگشتان شصت و سبابه روی گوشت به سیخ کشیده شده را به فاصله حدود ۱.۵ سانتی متر فشار دهید تا شیار بیفتد.

 

 منبع: ایرنا