دنیای قلم -پاستا یک غذای ایتالیایی است که در ایران طرفداران زیادی دارد ، اگر می خواهید پاستا با سس آلفردو به سبک رستوران های ایتالیایی درست کنید حتما این دستور پخت را بخوانید.
کره :یک چهارم پیمانه خامه :یک پیمانه سیر:یک حبه (خرد شده) پنیر پارمزان رنده شده:یک پیمانه و نیم جعفری تازه : یک چهارم پیمانه (ریز شده) پاستا :500 گرم کره :نیم پیمانه سینه مرغ(پخته و تکه تکه شده) :300 گرم جعفری :اندکی برای تزئین نمک و فلفل :به مقدار لازم
در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید . بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند. در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.
در فاصله پختن پاستا در آب جوش ، در تابه ای دیگر ، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک ، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دارشوند . پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود.بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید. برای تهیه سس پاستا تابه متوسطی را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود. سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه ای بجوشد. بعد جعفری ، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت را خاموش کنید و در آخر به پاستا اضافه کنید.
هر چند سیر تازه عطر بی نظیری به غذای شما میدهد ولی میتوانید به جای سیر تازه از دو قاشق غذا خوری پودر سیر هم استفاده کنید. جای کره هم میتوان روغن زیتون را جایگزین کرد.در نهایت برای تزیین سس آلفردو از ریحان تازه استفاده کنید تا مزه و جلوه غذای شما چند برابر شود.