دنیای قلم -تهچین معمولا غذایی است که خیلی به آن توجه نمیشود و غذایی سخت قلمداد میشود اما با فوت و فنهایی که آموزش میدهیم آن را پایه ثابت وعدههای غذاییتان میکنید.
پیاز: یک عدد روغن: به مقدار لازم مرغ: ۶۰۰ گرم نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم برنج : ۴ پیمانه تخم مرغ: دو عدد ماست چکیده : ۸ قاشق غذاخوری کره: ۲۰۰ گرم زعفران دمکرده : ۴ قاشق غذاخوری خلال بادام و خلال پسته برای تزیین: به مقدار لازم
۱. برای پخت تهچین مرغ درون قابلمهای مناسب مقداری روغن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و پیازها را درون روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس مرغ را به آنها بیفزایید و تفت دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت گوشت ساده
۲. بعد از اینکه مرغ تغییر رنگ داد به مخلوط پیاز و گوشت و زردچوبه و فلفل سیاه و آب و زعفران دمکرده را بیفزایید و اجازه دهید تا مرغ به مدت 1 ساعت پخته شود و بعد از پخت مرغ قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.
۳. در مرحله بعدی فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود. سپس درون قابلمهای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد و برنج خیس خورده را درون آب در حال جوش بریزید و بعد از اینکه برنج به مرحله آبکشی رسید آن را درون آبکش بریزید.
۴. درون ظرفی دیگر تخم مرغها را بشکنید و ماست و ادویهها و کره و زعفران دمکرده را به تخم مرغها بیفزایید و آنها را هم بزنید سپس برنج را درون مخلوط تخم مرغها بریزید و آن را هم بزنید.
۵. در مرحله آخر مقداری روغن درون ظرف مخصوص فر بریزید و نصف مایه ته چین را درون ظرف بریزید و مرغ را به صورت لایه ای و منظم روی سطح برنج بچینید و باقی مانده مایه ته چین را روی گوشت ها بریزید سپس ظرف حاوی ته چین را به مدت ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید و بعد از اینکه ته چین به صورت کامل پخته شد آن را از درون فر بیرون آورید و در ظرف مورد نظر خود برگردانید و این غذای ایرانی خوش طعم را با خلال پسته و خلال بادام و خلال پوست پرتقال به زیبایی و زرشک تزیین کنید.
منبع: ایرنا