دنیای قلم -نان پنبهای یکی از نانهای محبوب و خوشمزه است که بافتی نرم و لطیفی دارد و به همین دلیل با این نام معروف شده است. شما میتوانید این نان را به آسانی در خانه برای صبحانه و عصرانه خود درست کنید. البته نوع زنجبیلی این نان طرفدارهای خاص خودش را دارد. گرچه زنجبیل خاصیتهای فراوانی دارد اما اگر تمایل ندارید در این فصل گرم از نوع زنجبیلی استفاده کنید، پیشنهاد ما، نان پنبه ساده است.
خمیرمایه فوری: یک قاشق سوپخوری تخممرغ: ۲ عدد شیر ولرم: یک لیوان سرخالی کره گیاهی: ۸۰ گرم نمک: به مقدار کم
زرده تخممرغ: یک عدد شیر: یک قاشق
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت گوشت ساده
ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کرده و بعد از ۳بار الک کردن، آن را به مواد مایع افزوده و بهمدت ۸ تا ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید. اکنون باید ترکیب مواد خشک و مایع را بهمدت یکساعتونیم در دمای محیط گرم نگه داشته و پس از ور آمدن خمیر (چاق شدن خمیر) و هواگیری کردن، آن را به گلولههای کوچک تقسیم کرده و در ظرف مناسب بچینید. دوباره برای ورآمدن بیشتر خمیر (چاق شدن) بهمدت ۲۰دقیقه دیگر به آن زمان بدهید. در آخر، با زرده تخممرغ و شیر (سفیده تخم مرغ را میتوانید به مواد خمیرتان اضافه کنید) خمیر را رومال کرده و در دمای ۱۸۰درجه بهمدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید. نکته: قابلذکر است در تمامی موارد پخت نان و کیک حتما فر را از ۲۰دقیقه قبل از استفاده، گرم کنید تا مغز نان و کیک به خوبی بپزد.
منبع: همشهری