دنیای قلم - سوپ پیاز یک سوپ بسیار مناسب برای زمانی است که باید یک غذای سبک بخورید.
سوپ پیاز برای کسانی که به عفونت مبتلا هستند یا سرما خورده اند نیز بسیار مناسب است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ شیر مجلسی + نکات طلایی
پیاز بزرگ قرمز یا زرد: ۶ عدد روغن زیتون بکر: ۴ قاشق غذاخوری کره: ۲ قاشق غذاخوری شکر: ۱ قاشق چایخوری نمک: کمی سیر: ۲ حبه آب گوشت یا مرغ: ۸ فنجان آرد: ۳ قاشق غذاخوری آویشن: نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری نان باگت یا تست: ۸ برش پنیر پارمسان: ۱ فنجان
بیشتر بخوانید: سوپ کرفس؛ مناسب برای لاغر شدن + طرز تهیه و نکات کلیدی
در یک قابلمه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت کم گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا پیاز کامل پخته و نرم شود. حالا حرارت را از کم به متوسط افزایش دهید. باقیمانده روغن زیتون و کره را به ظرف اضافه کنید. پیاز را به قدری سرخ کنید تا کاراملی شود. شکر و ۱ قاشق چایخوری نمک بپاشید و پخت و پز را ادامه دهید تا پیاز به خوبی قهوه شود. سیر خرد شده را به آن بیفزایید. حالا نوبت آرد است که به مواد افزوده شود. یک دقیقه زمان برای تفت دادن آرد کافی است. حالا آب گوشت و آویشن را به مخلوط اضافه کنید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید، کمی نمک و فلفل بزنید و در ظرف را برای حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت بپوشانید تا جا بیفتد. در همین حین، فر را با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و نانهای روغن زده را در آن بچینید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوهای شود.(میتوانید از مایکروویو استفاده کنید) نانها را برعکس کنید و روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید. وقتی زمان سرو نزدیک شد، نانها را داخل فر یا مایکروویو بگذارید تا پنیر آن آب و روی آن طلایی شود. برای سرو کردن، سوپ را در یک کاسه بریزید و یک نان تست پنیری را روی سوپ قرار دهید. سوپ را قبل از سرو مزه کنید و اگر به چاشنی بیشتری احتیاج دارد، اضافه کنید.
سوپ پیاز یک سوپ بسیار مناسب برای بیماری هایی چون سرماخوردگی است. سوپ پیاز به دلیل کالری کمی که دارد یک استارتر مناسب است می توانید آن را با خیالت راحت میل کنید. اگر نسبت به احساس پیاز در زیر دندان حساسیت دارید و خوشتان نمی آید ، می توانید پیاز را رنده کنید.