دنیای قلم - کبه عربی یک غذای بسیار خوشمزه است که در جنوب کشور بسیار رایج است.
برای تهیه کبه بسیار خوشمزه عربی به دستور زیر توجه کنید.
گوشت گوساله چرخ شده : 200 گرم پیاز :1 عدد خرد شده برنج:200 گرم عدس دال :150 گرم جعفری خرد شده :50 گرم روغن و زعفران : به میزان لازم نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم گوشت یا مرغ : 200 گرم
برنج و عدس را مخلوط کرده و بگذارید تا خیس بخورند. بعد از 2 ساعت خیس کردن این مواد ، مخلوط را به حالت کته بپزید تا مغز پخت شوند.
بعد از پخته شدن برنج و عدس آنها را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا ولرم شوند .بعد آنها را چرخ کنید. ( دقت کنید تا برنج داغ و یا سرد نباشد . بعد از اینکه برنج و عدس را چرخ کردید گوشت را داخل ظرفی تفت بدهید و بعد جعفری خرد شده و ادویه جان و نمک و زعفران را داخل آن بریزید و مایه را درست کنید. به اندازه یک پرتقال مواد بردارید آن در دست خود فرم دهید و بعد از اینکه خوب فرم گرفت داخل آن را گود کنید و مقداری از مایه را داخل آن بریزید بعد به طور کامل کبه را ببندید. آن را در تابه ای که پر از روغن است قرار دهید تا خوب سرخ شود. به همین ترتیب همه مواد را فرم دهید و سرخ کنید. کبه شما اماده است. می توانید میل کنید.
کبه با بلغور گندم هم درست می شود اما با برنج آسان تر است. کبه غذایی پر کالری است در مصرف ان زیاده روی نکنید. برای مایه داخل کوبه میتوانید از مواد مختلف و دلخواه استفاده کنید. می توانید گوشت یا مرغ استفاده کرده یا اینکه سیب زمینی خرد شده و پخته و زرشک استفاده کنید. کبه یک غذای رسمی و مجلسی عرب زبانان ایرانی است.