دنیای قلم -ثعلب یک نوشیدنی بسیار خوشمزه است که در غرب کشور رواج دارد و مردم در این منطقه استفاده می کنند. ثعلب از ریشه گیاهی خاص گرفته می شود که آن را می سایند و به شکل آرد در می آورند. ثعلب در حال حاضر بیشتر در خاورمیانه برای درست کردن بستنی و دسرهای دیگر استفاده میشود.
شیر سرد: ۲ فنجان بزرگ شکر: به میزان دلخواه ثعلب: نصف قاشق مرباخوری گلاب: ۱ قاشق غذاخوری دارچین: برای تزئین
۱. ابتدا ۲ فنجان بزرگ شیر سرد را در یک شیر جوش بریزید و به آن شکر اضافه کنید. اگر دوست دارید نوشیدنی شما شیرینی ملایمی داشته باشد، میتوانید ۱٫۵ قاشق چایخوری شکر اضافه کنید. میزان شکر بسته به سلیقهی شما میتواند کمتر یا بیشتر باشد.
۲. ثعلب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر و ثعلب در شیر حل شوند. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.
۳. بعد از چند دقیقه که شیر گرم شد گلاب را اضافه کنید. بنا بر سلیقهی خودتان میتوانید برای عطر بیشتر گلاب بیشتری به نوشیدنی اضافه کنید.
۴. نوشیدنی را کمی دیگر هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و داخل فنجان بریزید. برای تزیین میتوانید کمی پودر دارچین روی فنجان بپاشید. این نوشیدنی را بهتر است گرم سرو کنید.