دنیای قلم_ دعوای احمدینژاد و حدادعادل بالا گرفته است. حدادعادل فعالیتهای انتخاباتی و تبلیغاتی احمدینژاد را زیر سوال برده و گفته که او رد صلاحیت میشود، دیروز هم احمدینژاد به سبک خود به حدادعادل پاسخ داده است. احمدینژاد عادت دارد هرکسی که سخنی علیه او بگوید در گذشته او جستوجو میکند و موضوعی را دستمایه حمله به او قرار میدهد. منتها تا چند سال پیش که احمدینژادیها و اصولگرایان شانه به شانه در عرصه قدرت پیش میرفتند، احمدینژاد این سبک را فقط علیه رقبای اصلاحطلب استفاده میکرد، ولی حالا که اصولگرایان و احمدینژاد رابطهشان شکرآب شده، احمدینژاد از این سبک قدیمی خود برای حامیان سابقش استفاده کرده است.
غلامعلی حداد عادل، رئیس «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب» روز جمعه در همایش سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به برخی اخبار درمورد کاندیداتوری احمدینژاد اظهار داشت: «آمدن احمدینژاد را اصلا به عنوان شوک انتخابات در نظر نگیرید؛ یعنی تکلیف روشن است. زیاد تحت تاثیر موضعگیری و فضای مجازی و حرف زدنها نباشید. چنین اتفاقی نخواهد افتاد، دفعه قبل هم نیفتاد، حالا که ۴ سال هم گذشته و بدتر هم شده است.»
وی با اشاره به رد صلاحیت احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری گذشته، گفت:«به هر دلیلی نیافتاد، این دفعه دلایلش بیشتر است؛ بنابراین به این فکر نکنید.»
دیروز احمدینژاد وارد عمل شد. او گفته: «نباید از یاد ببریم که امام راحل فرمودند:«نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد.» ما چگونه میتوانیم انتظار داشته باشیم با نقشآفرینی کسانی که قبل از انقلاب دست فرح پهلوی را میبوسیدند و سپس تغییر چهره داده و سوپر حزباللهی شدند، اوضاع کشور درست شود، وضع مردم سامان پیدا کند و حرکت انقلاب در مسیر صحیح جلو برود؟ آیا این امر شدنی است؟»
این ادعای تند احمدینژاد به نزدیکی غلامعلی حدادعادل با دکتر سیدحسن نصر، استاد فلسفه دانشگاه تهران اشاره دارد که در سالهای پیش از انقلاب رئیس دفتر فرح پهلوی هم بود. رئیس جمهور پیشین ادامه داد:«من دلم برای آن عده از نیروهای انقلابی و جوانان حزباللهی که البته میدانند بنده چقدر آنها را دوست دارم میسوزد که چنین افرادی داعیه ریاست و خطدهی به آنها را دارند و به جای آنان سخن میگویند و تصمیم میگیرند.»
بیشتر بخوانید: من هیچوقت از سیاست دور نبوده ام که بخواهم برگردم
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنان خود مدعی شده که حدادعادل در طول سالهایی که او رئیس جمهوری بوده، در روند کارهای دولت اخلال ایجاد میکرده است. این در حالی است که همه میدانند اصولگرایان در طول سالهای ریاست جمهوری احمدینژاد همکاری و حمایتهای ویژهای از احمدینژاد داشتند.
او در ادامه گفته: «آقایی (حداد عادل) که این حرفها را زده است در سال 84 هم تا لحظه آخر انتخابات، با کمک دوستانش سنگینترین فشارها را به بنده آوردند تا به نفع کاندیدای مورد نظرشان انصراف دهم. در دوره ریاست جمهوری نهم هم اینها در طول مجلس هفتم، بیشترین ممانعتها، تخریب، فشارها و انواع ترفندها را به کار گرفتند تا مانع از خدمات دولت به مردم شوند و حتی اجازه ندادند ساعت کار ادارات را تنظیم کنیم تا مقداری بار ترافیک برای مردم سبک شود.
در طول 16 سال اخیر یعنی قبل از سال 1384 تا امروز این آقا همیشه مخالف بنده بوده و به شدت علیه اینجانب فعال بوده است. متاسفانه کشور ما امروز گرفتار عدهای شده است که خود را برتر از مردم و صاحب اختیار و مالک کشور تلقی میکنند و فکر میکنند که همه امور تحت تصدی آنها باشد. آنان کشور و انقلاب را ارث پدری خودشان میشمارند و دنبال این هستند که مردم را به طور کامل از همه عرصهها کنار بزنند و همه امور در دست خودشان باشد.»
منبع: همدلی