دنیای قلم_ درست کردن خامه برای تزئین انواع کیک و شیرینی فوت و فنهایی دارد که موجب شده بیشتر اوقات ترجیح دهیم آن را از قنادی تهیه کنیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده بخریم؛ اما در شرایط فعلی بهراحتی میتوانیم این خامه را در خانه درست کنیم.
درست کردن خامه قنادی اگر فوت و فنهای آن را بلد باشید، کار سختی نیست و میتوانید خودتان آن را برای تزئیین انواع کیک و شیرینی آماده کنید.
خامه پرچرب: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه و فوتوفن پختن تهچین ساده
۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیمساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.
۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، بهخوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.
۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.
۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.
با توجه به ذائقه و سلیقهتان میتوانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفیدرنگ نباشد.
توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر میشود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.
حتماً از خامه پرچرب استفاده کنید.
حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.
اگر میخواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.
بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.
منبع: همشهری آنلاین