دنیای قلم_ دمی گوجه در خانه همه ایرانیها پخته میشود و مربوط به منطقه خاصی نیست. امروز قصد داریم تمام فوت و فنهای پختن یک دمی گوجه خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
پیاز؛ یک عدد برنج؛ ۲ لیوان سیبزمینی؛ یک عدد زعفران؛ یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده) نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم گوجه فرنگی؛ ۵ عدد روغن؛ نصف استکان زردچوبه به میزان لازم
بیشتر بخوانید: چگونه در خانه پودینگ نان و کره تهیه کنیم؟ + نکات کلیدی
۱- ابتدا گوجهها را بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج را پس از شست وشو به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده روی حرارت بگذارید.
۲- در ظرف مناسب پیاز داغ درست کنید و زعفران آب کرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و به برنج اضافه کنید.
۳- سیب زمینیهای نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.
۴- برنج را دم کنید و اجازه دهید آماده شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای مقوی جغور بغور + فوت و فن
۱- اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزهتر شدن برنج کمک زیادی میکند.
۲- اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد، یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
۳- در صورت تمایل ۲ تا۶ قاشق شیر به برنج اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگتری داشته باشید. (این مقدار را از آب اولیه کم کنید)
۴- بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.
۵- اگر از طعم سیر خوشتان میآید، میتوانید دو حبه سیر هم رنده و به غذا اضافه کنید. این دمی را با سبزی میل کنید.
منبع: خراسان