کد خبر : 10817 تاریخ : ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۲ دي - 11:42
کینوا؛ ماده غذایی فوق‌العاده برای لایه برداری پوست کینوا یک ماده غذایی فوق العاده است که در دنیای زیبایی از آن بهره می‌برند.

دنیای قلم- امروز در دنیای زیبایی از صنعت غذا و مواد غذایی مختلف هم بهره می‌برند. یکی از این مواد غذایی فوق‌العاده غله کینواست. تحقیقات نشان داده است که پروتئین‌های موجود در کینوا باعث حفاظت و مراقبت از مو و پوست می‌شوند.

 

کینوا چه خواصی برای پوست دارد؟

کینوا

مقادیر بالای انواع ویتامین‌های B موجود در کینوا به کاهش ملانین در پوست کمک می‌کند و باعث درمان لکه‌های تیره پوست می‌شود.

ویتامین A موجود در کینوا با کاهش چربی پوست به درمان آکنه و جوش صورت کمک می‌کند.

مقادیر بالای ویتامین B۳ موجود در کینوا به درمان قرمزی و التهاب ناشی از آکنه و جوش صورت کمک می‌کند.

مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین A و ریبوفلاوین موجود در کینوا با افزایش الاستیسیته پوست به درمان چین و چروک و جوان‌سازی پوست صورت کمک می‌کند.

مقادیر بالای پروتئین موجود در کینوا با افزایش تولید کلاژن برای جوان‌سازی پوست صورت مفید است.

 

بیشتر بخوانید: کارآیی کرم دور چشم چگونه است؟

 

طرز تهیه ماسک کینوا

ماسک کینووا

توجه: پیش از مصرف هرگونه ماسک روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن روی پوست دست خود به مدت حداقل ۲۰ دقیقه، از نداشتن حساسیت به آن اطمینان حاصل کنید.

 

مواد لازم:

نصف فنجان کینوا (سفید یا سه رنگ)

یک فنجان آب

یک‌سوم فنجان ماست ارگانیک

یک قاشق چای‌خوری عسل

 

بیشتر بخوانید: زنانی که سرکار میروند، چگونه آرایش کنند؟
 

 

طرز تهیه:

ابتدا کینوا را در آب کمی خیس کنید. سپس در یک تابه حاوی یک فنجان آب بریزید و اجازه دهید بجوشد. پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. پس از آن تابه را از روی حرارت بردارید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید. سپس در آن را بردارید و ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.

توجه: می توانید کینوا را یک روز قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید، سپس برای تهیه ماسک از آن استفاده کنید.

کینوای خنک‌شده را با ماست و عسل مخلوط کنید. این ماسک لایه‌بردار می‌تواند هم برای صورت و هم برای پوست بدن مورد استفاده قرار گیرد. با این ماسک پوست خود را ماساژ دهید. سپس با آب ولرم یا گرم شست‌وشو دهید.

 

نکته: ماسک تهیه‌شده را می‌توان به مدت دو روز در یخچال نگهداری و مجددا از آن استفاده کرد.

 

منبع: خراسان