دنیای قلمـ برخی از انواع ساندویچها مثل ساندویچ سوسیس و کالباس و هات داگ و همبرگر آماده و کارخانه ای و ... به علت ترکیبات ناسالم و مواد افزودنی و سرطان زا برای سلامتی با وجود خوشمزگی زیاد توصیه نمی شوند اما برخی دیگر مانند ساندویچ مرغ و گوشت و ترکیبات آنها و ... از نظر تغذیه ای سالم بوده و خوردن انها نیز مفید است. در میان این تنوع ساندویچها یکی از انواع خوشمزه انها ساندویچ میت بال است که طر زتهیه راحتی داشته و در زمانی اندک به راحتی قابل تهیه است و برای وعده غذایی شام پیشنهاد می شود.
بیشتر بخوانید: راه و روش فریز کردن خورشت ها چگونه است؟
این مواد برای 4 نفر کافی است گوشت چرخ کرده - 400 گرم تخم مرغ - یک عدد سیر - 2 حبه جعفری خرد شده - یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری - یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل – به مقدار کافی روغن مایع – به مقدار کافی گوجه فرنگی - 300 گرم ریحان خرد شده - یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی - یک قاشق غذاخوری پودر سیر - یک قاشق غذاخوری هویج - 2 عدد پیاز - 2 عدد
بیشتر بخوانید: رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از کرونا چگونه است؟
۱- یک عدد پیاز را به صورت ریز رنده می کنیم و پیاز رنده شده را پس از گرفتن کامل آب آن داخل ظرف می ریزیم. ۲- 400 گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده اضافه و با آن مخلوط می کنیم . ۳- نمک و فلفل ، یک قاشق غذاخوری پودر سیر ، یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری را به مواد برای مزه دار شدن اضافه می کنیم و ورز می دهیم. ۴- سپس به آن یک عدد تخم مرغ اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا با گوشت قاطی شود. ۵- مایه میت بال آماده است ، فقط روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. ۶- بعد از استراحت گوشت را از یخچال بیرون می آوریم و به 10 قسمت تقسیم می کنیم و سپس به شکل گرد و توپی در میآوریم. ۷- برای تهیه سس غذا 300 گرم گوجه فرنگی را می شوییم و با چاقو پوست آن ها را جدا و رنده می کنیم و داخل یک ظرف می ریزیم. ۸- نصف پیاز را ریز خرد می کنیم . ۹- داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و روی گاز می گذاریم ، وقتی روغن داغ شد پیازها را همراه با دو حبه سیر خرد شده در روغن تا حد سبک شدن ، تفت می دهیم.
بیشتر بخوانید: خواص باورنکردنی کدوحلوایی بر سلامت و زیبایی
۱۰- گوجه فرنگی رنده شده را همراه با نمک و فلفل و ریحان خرد شده و رب گوجه فرنگی به پیاز و سیر اضافه می کنیم و در تابه را می بندیم و 10 دقیقه منتظر می شویم تا مواد سس بجوشد و غلیظ شود. 11-سپس در یک تابه دیگر روغن مایع می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن ، میت بالها را در روغن سرخ می کنیم تا بپزد و آماده شود. ۱۲-سس تهیه شده را روی میت بالها و داخل تابه می ریزیم و در تابه را می بندیم تا سس مخصوص به خورد گوشت برود و آن را خوشمزه کند. ۱۳-کمی از میت بالها را درون نان باگت می چینیم و برای خوشمزه تر شدن از هویج خلالی پخته و پیاز خلالی برش خورده و جعفری خرد شده استفاده می کنیم . منبع: روزنامه خراسان