طرز تهیه کوکوی بادمجان؛ یک شام ساده و متفاوت
طرز تهیه کوکو بادمجان را اینجا بخوانید
دنیای قلم -کوکوی بادمجان غذای خوشمزه و گیاهی است که می توانید آن را به راحتی در خانه آماده کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان متوسط: ۳ تا ۴ عدد
سیر: ۴ حبه
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
تخممرغ:۳ عدد
روغن: به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
1-بادمجانها را با آب سرد بشویید. برای کباب کردن بادمجان هیچگاه پوست آنها را نکنید.
2-روی بادمجانهای شسته شده چند شکاف کوچک ایجاد کنید. بادمجانها را روی شعله متوسط قرار دهید و شروع به کباب کردن آن کنید.
3-بعد از کباب شدن بادمجان به آرامی پوست آنها را با چاقو جدا کنید.
4-بادمجانها را در میکسر یا غذاساز بریزید و ۴ حبه سیر پوست کنده را به آن اضافه کنید.
5-ادویه و یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری و تخممرغها را هم به این ترکیب جادویی برای طعم و عطر جدید اضافه کنید و تمام مواد را با میکسر هم بزنید تا یک دست شوند.
6-اگر طعم بادمجان کبابی را دوست ندارید میتوانید بادمجانها را درون کمی روغن سرخ کنید و همین مراحل را انجام دهید.
7-درون تابه مناسبی روغن را گرم و بعد مواد کوکو را درون روغن سرخ کنید.
8-کوکوها را بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.