طرز تهیه کوکوی بادمجان؛ یک شام ساده و متفاوت

طرز تهیه کوکوی بادمجان؛ یک شام ساده و متفاوت

طرز تهیه کوکو بادمجان را اینجا بخوانید

دنیای قلم -کوکوی بادمجان غذای خوشمزه و گیاهی است که می توانید آن را به راحتی در خانه آماده کنید. 


مواد لازم برای ۴ نفر


 بادمجان متوسط: ۳ تا ۴ عدد
  سیر: ۴ حبه
  نمک، زردچوبه و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
  آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
  تخم‌مرغ:۳ عدد
  روغن: به مقدار دلخواه

  طرز تهیه :


1-بادمجان‌ها را با آب سرد بشویید. برای کباب کردن بادمجان هیچ‌گاه پوست آن‌ها را نکنید.

2-روی بادمجان‌های شسته ‌شده چند شکاف کوچک ایجاد کنید. بادمجان‌ها را روی شعله متوسط قرار دهید و شروع به کباب کردن آن کنید.

3-بعد از کباب شدن بادمجان به آرامی پوست آن‌ها را با چاقو جدا کنید.

4-بادمجان‌ها را در میکسر یا غذاساز بریزید و ۴  حبه سیر پوست‌ کنده را به آن اضافه کنید.

5-ادویه و یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری و تخم‌مرغ‌ها را هم به این ترکیب جادویی برای طعم و عطر جدید  اضافه کنید و تمام مواد را با میکسر هم بزنید تا یک دست شوند.

6-اگر طعم بادمجان کبابی را دوست ندارید می‌توانید بادمجان‌ها را درون کمی روغن سرخ کنید و همین مراحل را انجام دهید.

7-درون تابه مناسبی روغن را گرم و بعد مواد کوکو را درون روغن سرخ کنید.

8-کوکوها را بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود.
 


 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.