طرز سوپ شیر و قارچ به سبک رستوران ها
طرز تهیه سوپ شیر و قارچ به سبک رستوران ها را اینجا بخوانید
دنیای قلم -سوپ شیر و قارچ پیش غذایی بسیار عالی مخصوصا در فصل پاییز و زمستان است.
مواد لازم برای 8 نفر
شیر پرچرب: یک لیتر
جو پرک: یک لیوان
هویج: 3 عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سینه مرغ: نصف
خامه: ۱۰۰ میلیلیتر
ذرت کنسروی: یک پیمانه
نمک، فلفل سفید، زردچوبه: به مقدار لازم
کرفس: به مقدار لازم
آرد : به مقدار لازم
طرز تهیه :
1-ابتدا سینه مرغ را با نمک، ادویه و یک پیاز کوچک به صورت جداگانه بپزید.2-جو پرک را داخل مخلوط کن بریزید و آسیاب کنید تا حدود یکچهارم اندازه اصلی شود، سپس جو پرک را داخل قابلمه حاوی آب بریزید و روی شعله قرار دهید. در قابلمه را باز بگذارید تا جو کاملا باز و لعابدار شود.3-حدود یک ساعت صبر کنید تا جو کاملا پخته و آب آن تا حد امکان تبخیر شود.4-همزمان قارچ ورقه یا نگینی شده را با کمی کره تفت دهید و سپس آرد را به آن اضافه کنید و باز هم تفت دهید.5-حالا هویج رنده شده و مغز کرفس را به همراه ترکیب آرد و قارچ نگینی به جو در حال پخت اضافه کنید. یک ساعت صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. سپس شیر را داخل قابلمه بریزید.6-اکنون سینه مرغ را که پخته و سرد شده ریش ریش کنید و همراه ذرت به بقیه مواد سوپ شیرتان اضافه کنید. بعد از چند دقیقه نمک، فلفل و ادویه را هم اضافه و شعله را خاموش کنید.
7-در آخر خامه را به سوپی که حالا شعلهاش خاموش شده، اضافه کنید و خوب هم بزنید. سوپ را در ظرف مناسب سرو و با جعفری تزیین کنید.