املت ترکی یک صبحانه ساده و خوشمزه

املت ترکی یک صبحانه ساده و خوشمزه

دنیای قلم -املت ترکی یک صبحانه خوشمزه و عالی است. برای تهیه املت ترکی این مطلب را بخوانید. 


مواد لازم 


  ماست کم چرب: یک فنجان
  سیر: 2 حبه
  روغن زیتون :یک ‌ششم فنجان
  گوجه گیلاسی:350 گرم
  فلفل ‌دلمه‌ای: یک عدد
  تخم‌مرغ (آب‌پز):2 عدد
  کره : یک‌چهارم فنجان
  نمک:یک ‌دوم قاشق چای‌خوری
  زیره سیاه:یک قاشق چای‌خوری
فلفل چیلی:یک قاشق ‌چای‌خوری
  نان تست :2 برش
  نعناع و جعفری تازه : به مقدار دلخواه


 
   طرز تهیه :


1-سیر را له و با ماست کم چرب مخلوط کنید. اجازه دهید تا طعم‌هایشان ترکیب شوند. در همین زمان، تخم‌مرغ‌ها را هم در آب جوش قرار دهید  تا در حد  عسلی آب‌پز شوند.
2-در یک ماهیتابه بزرگ نچسب روغن زیتون، گوجه گیلاسی و فلفل ‌دلمه‌ای خرد شده را به همراه نمک اضافه کنید. اجازه دهید تا گوجه و فلفل‌دلمه‌ای برای حدود 5 تا 7 دقیقه به‌ خوبی سرخ شوند.
3-گوجه‌ها و فلفل‌ها را در یک طرف ماهیتابه جمع و کره را در قسمت خالی آن ذوب کنید. فلفل چیلی و زیره سیاه را در کره ذوب شده تفت دهید و سپس قسمتی از کره را بردارید و کل مواد را با هم مخلوط کنید.
4-ماست و سیر را در کف ظرف سرو بریزید و کمی کره ذوب شده روی آن اضافه کنید. تخم‌مرغ‌های آب‌پز عسلی را روی ماست و گوجه‌ها را در ادامه روی آن بریزید. سپس بقیه کره را روی مواد اضافه کنید.
5-از جعفری و نعناع برای تزیین  استفاده و به همراه نان تست سرو کنید.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.