ترشی آلبالو،ترش و خوش رنگ

ترشی آلبالو،ترش و خوش رنگ

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشمزه و خوشرنگ را اینجا بخوانید

دنیای قلم -ترشی‌ها از جمله طعم دهنده‌های غذا هستند که در سفره ایرانی به رنگ و مزه غذاها کمک می‌کنند.


مواد لازم  برای تهیه ترشی آلبالو


 آلبالو: 250 گرم
  شکر: یک قاشق غذاخوری
  نمک: یک قاشق غذاخوری
  سرکه: به میزان لازم

ترشی آلبالو

  طرز تهیه ترشی آلبالو


1-ابتدا آلبالوها را پاک کنید و خوب بشویید.سپس صبر کنید تا آلبالوها کاملا خشک شوند.
2-آلبالوهای خشک شده را درظرف  شیشه ای تمیز و خشک بریزید. 
3-پس از این که نصف آلبالوها را در ظرف ریختید مقداری از نمک را روی آن بپاشید.
4-نصف شکر را نیز روی نمک ها اضافه کنید و دوباره  روی آن ها آلبالو بریزید. علت اضافه کردن نمک و شکر این است که آلبالوها مزه ترش و تیزی نداشته باشد و به خاطر شکر کمی ملس و خوشمزه تر شود.
5-با دست آلبالوها را فشار دهید تا فضای خالی میان آن ها نباشد. باقی مانده شکر و نمک را هم روی آلبالوها بریزید.
6-سرکه انگور را  به مواد ترشی اضافه کنید و تا جایی که روی ترشی را بپوشاند سرکه بریزید. شما می توانید سرکه را  با مقداری آب ترکیب کرده  و به ترشی اضافه کنید.
7-در ظرف ترشی را سفت ببندید و حدود دو هفته در یخچال نگه دارید. تا سه روز ،چندین بار آن را ت کان دهید تا شکر و نمک در سرکه حل شود.
8-پس از گذشت دو هفته ترشی شما حاضر است می توانید در کنار غذا از آن استفاده کنید.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.