طرز تهیه کال کباب خیلی خوشمزه به سبک رستوران های گیلان

طرز تهیه کال کباب خیلی خوشمزه به سبک رستوران های گیلان

طرز تهیه کال کباب را اینجا بخوانید

دنیای قلم -کال کباب یک غذای گیاهی و خیلی خوشمزه شمالی است. کال کباب را باید طبق دستور پخت خانم های گیلانی تهیه کرد تا خیلی خوشمزه شود. 


مواد لازم برای تهیه کال کباب


بادمجان درشت :4 عدد
مغز گردوی ساییده شده :75 گرم
سیر کوبیده:نیم بوته
آب انار ترش یا آبغوره یا دانه انار:نیم فنجان
سبزی، نعناع و خالواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به اندازه کافی
 

طرز تهیه کال کباب گیلانی:


وسط بادمجان را چاک دهید و بر روی آتش زغال و یا فر کباب کنید.مدام بادمجان ها را بچرخانید تا همه طرف آن بپزد.

بعد آنها را در آب سرد قرار دهید و پوست بادمجان ها را بگیرید و تخمشان را جدا کنید.

سپس بادمجان ها را با گوشت کوب له کنید.سبزی ها را هم خرد کنید و با سیر ، بادمجان و مغز گردو، آب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.

بعضی از سبزهای این غذا  خاص منطقه شمال است و در هر جایی یافت نمیشود.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.