طرز تهیه کال کباب خیلی خوشمزه به سبک رستوران های گیلان
طرز تهیه کال کباب را اینجا بخوانید
دنیای قلم -کال کباب یک غذای گیاهی و خیلی خوشمزه شمالی است. کال کباب را باید طبق دستور پخت خانم های گیلانی تهیه کرد تا خیلی خوشمزه شود.
مواد لازم برای تهیه کال کباب
بادمجان درشت :4 عدد
مغز گردوی ساییده شده :75 گرم
سیر کوبیده:نیم بوته
آب انار ترش یا آبغوره یا دانه انار:نیم فنجان
سبزی، نعناع و خالواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به اندازه کافی
طرز تهیه کال کباب گیلانی:
وسط بادمجان را چاک دهید و بر روی آتش زغال و یا فر کباب کنید.مدام بادمجان ها را بچرخانید تا همه طرف آن بپزد.
بعد آنها را در آب سرد قرار دهید و پوست بادمجان ها را بگیرید و تخمشان را جدا کنید.
سپس بادمجان ها را با گوشت کوب له کنید.سبزی ها را هم خرد کنید و با سیر ، بادمجان و مغز گردو، آب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.
بعضی از سبزهای این غذا خاص منطقه شمال است و در هر جایی یافت نمیشود.