نکات کلیدی خوشمزه شدن ماش پلو
ماش پلو خوشمزه و خاص را اینطور بپزید
دنیای قلم -ماش پلو یک غذای خوشمزه و عالی است برای تهیه ماش پلو همه می دانیم باید چه کنیم اما خوشمزه شدن آن نکات کلیدی زیادی دارد.
برای اینکه یک ماش پلو عالی درست کنید این مطلب را بخوانید
1- ماش پلو را میتوانید با هویج، مرغ، تخم مرغ، تن ماهی ، گوشت چرخ کرده یا نیمرو میل کنید.
2- ماش را در کمی روغن تفت دهید تا هم باعث خوشمزگی و هم مانع جدا شدن پوست آن شود.
3- ماش را در حین پخت چندین بار تست کنید تا مطمئن شوید پخته شده است. همچنین نباید بگذارید ماش له شود.
4- هنگام آبکش کردن برنج مرتب آن را چک کنید تا مغز آن پخته شده و له نشود.
5- نسبت ماش و برنج مانند عدس و برنج است. یعنی یک پیمانه ماش در ازای سه پیمانه برنج.
6- اضافه کردن مقداری شوید برای زیباتر شدن برنج مناسب است اما نباید میزان شوید زیاد باشد چون باعث تلخی ماش پلو میشود.
7- ماش پلو با مرغ یک غذای مجلسی میشود که باید از قبل مرغ را با
ادویه های دلخواه بپزید و در مقداری روغن یا کره تفت دهید و در کنار ماش پلو سرو کنید.
8- ماشهای ریز و سبز را از بقیه ماشها جدا کنید چون بهدلیل سفت بودن در غذا زیر دندان می آید.
9- ماش برای افراد دیابتی و کسانی که کلسترول بالا دارند و دچار پوکی استخوان هستند ، بسیار مناسب است.
10- ماش فسفر ، کلسیم و پتاسیم بالا دارد و برای ریزش مو مناسب است.
11- ماش دارای آنتی اکسیدان های فراوان است و برای شفافیت پوست مفید است.
12- ماش را در رژیم غذایی خود قرار دهید تا مانع از یبوست شود.
13- برای متعادل کردن فشار خون و قند خون ماش را بیشتر استفاده کنید.
14- خوردن ماش برای افراد کم خون و زنان باردار توصیه میشود و برای این افراد بسیار مفید است.