طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مجلسی و سریع

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مجلسی و سریع

طرز تهیه ترشی بادمجان خوشمزه و مجلسی و خیلی سریع را اینجا بخوانید

دنیای قلم -ترشی بادمجان شکم پر یک چاشنی عالی و بسیار خوشمزه است. برای اینکه ترشی بادمجان شکم پر را خیلی سریع آماده و مصرف کنید. یک دستور تهیه فوق العاده برای شما داریم .

 


مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر

بادمجان قلمی    یک کیلو
سرکه    ۳ لیوان
هویج ریز خرد شده    ۲ لیوان
سیر ریز خرد شده    ۲ بوته
نمک    ۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک    ۲ قاشق غذاخوری
آب    ۱ لیوان
جعفری خرد شده    یک لیوان

 

ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر


بادمجان ها را شسته و کلاهک سبز آنها را جدا کنید.
وسط بادمجان ها را با چاقو شکاف بزنید.در قابلمه ای چیده و با کمی آب و یک لیوان سرکه بگذارید بپزد.
بادمجان ها کمی که نرم شدند شعله را خاموش کنید.پوست بادمجان که چروک شد پخت آن کافبست، نگذارید له شوند.
آبکش کرده و آرام فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.روی دستمال بچینید تا آبشان برود.
هویج خرد شده، سیر، نعنا و جعفری را مخلوط کنید.برش بادمجان ها را باز کرده و با مواد پر کنید.
بادمجان های پر شده را در ظرف بچینید.2  لیوان سرکه، ۱ لیوان آب و ۲ قاشق غذاخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
محلول را روی بادمجان ها بریزید و درب ظرف را ببندید.در یخچال بگذارید، بعد از 15 روز  ترشی قابل خوردن است.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.