طرز تهیه سالاد الویه با کالباس

طرز تهیه سالاد الویه با کالباس

طرز تهیه سالاد الویه با کالباس بسیار خوشمزه و خاص را اینجا بخوانید.

دنیای قلم -سالاد الویه یکی از خوشمزه ترین غذاهای سرد است. سالاد الویه با کالباس یکی از انواع سالاد است که بسیار مورد توجه مردم است. برای تهیه سالاد الویه با کالباس و بسیار لذیذ به این مطلب توجه کنید. 

 

 

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه 


سیب زمینی پخته     ۳ عدد
هویج متوسط    ۳ عدد
خیارشور     ۶ عدد کوچک
کالباس یا ژامبون مرغ خرد شده    ۳/۴ پیمانه
کنسرو نخودفرنگی یا نخود فرنگی      ۱ پیمانه
سس مایونز    ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ آب پز شده سفت    ۴ عدد
شوید و گوجه فرنگی     به مقدار لازم برای تزئین
نمک و فلفل    به مقدار لازم

سالاد الویه با کالباس


طرز تهیه  سالاد الویه با کالباس


سیب زمینی‌ها و تخم مرغ‌ها را درون یک قابلمه آب بریزید و روی شعله بگذارید تا کاملا پخته شوند.
هویج‌ها را نیز آب پز کنید. (برای سیب زمینی‌ها و هویج‌ها می‌توانید از بخار پز هم استفاده کنید.)
نخود فرنگی را نیز درون یک ظرف جداگانه همراه با کمی آب بریزید و بگذارید بپزند و نرم شوند (می‌توانید از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید).
سیب زمینی و تخم مرغ و هویج را پس از پخته شدن پوست بگیرید و آن‌ها را به صورت نگینی و ریز خرد کنید.
سیب زمینی‌ها، تخم مرغ‌ها و هویج‌های خرد شده را با نخود فرنگی مخلوط کنید.
خیارشور‌ها را ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید.
کالباس‌ها یا ژامبون مرغ را نیز نگینی خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید و صبر کنید تا مواد کاملا سرد شوند.
سس مایونز را با نمک و فلفل و کمی آبلیمو خوب مخلوط کنید و پس از اینکه مواد سرد شدند نیمی از سس را به مواد اضافه کنید. (مقدار سس بسته به میل خودتان می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد. اگر می‌خواهید الویه چسبندگی بیشتری داشته باشد سس بیشتری اضافه کنید).
سالاد را خوب هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
الویه را بچشید و اگر لازم است به آن نمک و فلفل بیشتری بزنید.
روی سالاد را با پلاستیک یا درب محکم بپوشانید و برای چند ساعت درون یخچال بگذارید تا سس‌ها کاملا به خرد مواد بروند و طعم بهتری بگیرند.
پس از چند ساعت سالاد الویه را از یخچال خارج کنید و نیمه‌ی باقی مانده‌ی سس را به آن اضافه کنید.
سالاد را با گوجه و شوید تزئین کنید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.