کد خبر : 72387 تاریخ : ۱۴۰۰ يکشنبه ۶ تير - 18:27
طرز تهیه سرکه سیب خانگی را یاد بگیرید شما هم می توانید با راهنمایی های این مطلب در خانه سرکه سیب درست کنید.

دنیای قلم -سرکه سیب بسیار مفید و پرخاصیت است اگر می خواهید آن را در خانه درست کنید ادامه مطلب را بخوانید:


مواد لازم برای سرکه سیب


سیب: ۳ کیلو
سرکه سفید: ۳ فنجان 
شکر: ۳ قاشق غذاخوری 
نمک: ۳ قاشق چای‌خوری
نخود: ۲۰ عدد
آب : به میزان لازم
 

طرز تهیه سرکه سیب خانگی را یاد بگیرید
طرز تهیه سرکه سیب

۱. ابتدا سیب‌ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته‌های آن ها را جدا کنید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه غوره شور خانگی


۲. سیب‌های خرد شده را در دبه‌ای مناسب بریزید. حدود ۱/۴ دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.

 ۳. سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با  آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه‌ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.

 ۴. بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب‌ها را به سمت پایین دبه فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. بعد از ۲۰ روز سیب‌ها نرم شده و ته ظرف ته‌نشین می‌شوند. سرکه را حداقل ۵۰ روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.

منبع: ایرنا