دنیای قلم -سالاد کدو حلوایی یک غذای خوشمزه پاییزی است که برای سرماخوردگی و جلوگیری از انواع بیماری های پاییزی هم مفید است.
آب پرتقال – یک پیمانه شیره افرا – نصف پیمانه پودر خردل – نصف قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده – یک قاشق غذاخوری کدو حلوایی خرد شده – 600 گرم روغن – به میزان لازم نمک – نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه - به میزان لازم روغن زیتون – یک سوم پیمانه کاهو یا کلم – 6 پیمانه پنیر – به دلخواه
1- برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. 2- نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.
3- برشهای کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید.
4- چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود.
5- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب مد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
6- کدوهارا درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شود سپس آن ها را از فر خارج کنید.
7- برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقیمانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط و به تدریج روغن اضافه کنید.
8- دو تا سه قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.
9- در یک کاسه بزرگ، کاهو و نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید و روی آن پنیر بریزید ، سپس بقیه سس را اضافه کنید.