طرز تهیه ساندویچ مرغ به سبک رستوران ها

طرز تهیه ساندویچ مرغ به سبک رستوران ها

دنیای قلم -ساندویچ مرغ یک غذای بسیار سالم و فوری است و که خیلی زود می توانید آماده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ


 سینه مرغ – یک عدد
  پیاز کوچک  - یک عدد
  فلفل دلمه‌ای  -  یک عدد
  قارچ – 3 تا 4 عدد
  سویا سس – یک قاشق غذاخوری
  خامه  - یک فنجان
  ادویه ( فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و نمک) -  به مقدار لازم
  مواد پنیر
  کره – 50 گرم
  آرد  - یک و نیم قاشق غذاخوری
  پنیر پیتزا -  100 گرم

ساندویچ مرغ فوری


 طرز تهیه ساندویچ مرغ

 

پیاز را نگینی و فلفل دلمه‌ای  را خلالی خرد کنید. قارچ‌ها را برش های‌ طولی ریز بزنید یا به قولی  حلقه ای و خلالی برش بزنید.  سینه مرغ را 30 تا 60 دقیقه در فریزر بگذارید تا بتوانید با چاقو برش های مکعبی یکدست بزنید. در ماهیتابه به ترتیب پیاز، فلفل و قارچ را 30 درصد سرخ کنید . سبزیجات را در ظرف جداگانه بریزید و در ماهیتابه روغن زیتون  اضافه کنید و برش‌های مرغ را تفت دهید  و سبزیجات را به مرغ اضافه کنید و اگر کم آب بود، کمی آب به آن اضافه کنید. کره را در ماهیتابه جداگانه و سپس آب و آرد را اضافه کنید و شیر را کم کم به آرد بیفزایید و مایه که یکدست شد، پنیر پیتزا را اضافه کنید .
 اگر سفت شد می‌توانید شیر بیشتری اضافه کنید.
در پایان ادویه کاری، سس سویا و خامه و نمک را  اضافه کنید. همه مواد را  قبل از قرار دادن در نان ساندویچی با هم مخلوط کنید. این ساندویچ را می توانید  با هر نانی میل کنید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.