خواص و مضرات گوجه سبز چیست

خواص و مضرات گوجه سبز چیست

گوجه سبز یک میوه با عمر کم است که خواص و مضراتی دارد همه چیز درباره گوجه سبز را اینجا بخوانید

دنیای قلم -گوجه سبز میوه محبوب فصل بهار است که در ماههای محدودی وجود دارد و البته امکان نگهداری بلند مدت آن هم وجود دارد به همین دلیل گوجه سبز یک میوه خاص محسوب می شود. 

گوجه سبز به میوه درختان مختلفی که متعلق به نژاد pruns از خانواده ی rose هستند، اطلاق می شود. بر پایه ی نوشته های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت 2000 ساله دارد و چینی ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند. این میوه به سرعت می رسد و مدت نگهداری آن در یخچال 4 روز است.

 

در 100 گرم از گوجه سبز حدودا چهل کیلو کالری انرژی موجود است و با مصرف هر 100گرم گوجه سبز، حدودا 5 درصد ویتامین آ، 5 درصد کلسیم، 2.1 درصد ویتامین ب، 5 درصد آهن، 1.9 درصد ویتامین ب 2 (ریبوفلاوین)، 2.8 درصد نیاسین، 13 درصد ویتامین ث، 2 درصد فسفر و 3.6 درصد پتاسیم برای هر فرد تامین می شود.

 

خواص گوجه سبز برای کبد

خواص درمانی "گوجه سبز"

 


گوجه سبز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای رشد جنین و سلامت زنان حامله می باشد.
مقادیر بالای ویتامین a موجود در گوجه سبز از بروز نقص های مادرزادی در جنین جلوگیری می کند.
ویتامین c موجود در گوجه سبز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن زنان در دوران بارداری می شود.
ویتامین k موجود در گوجه سبز از لخته شدن خون در زن حامله که می تواند باعث خونریزی و سقط جنین شود، جلوگیری می کند.
مصرف به اندازه این میوه باعث رفع تشنگی، افزایش سلامت ریه، مراقبت از قلب و جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی عروقی، پیشگیری از استفراغ، جلوگیری از خونریزی، خنک کننده خون، دارای خواص ضد التهابی و اثرات ضد درد است.
 بهبود دهنده دستگاه گوارش
تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
رفع کننده بوی بد دهان
جذب کننده آهن و جلوگیری از کم خونی
سلامت دهنده عضلات
جلوگیری از پیری زود رس
داری آنتی اکسیدان قوی
محافظ سلولهای بدن
محافظت از ریه
جلوگیری از سرما خوردگی، سرفه،آسم و برونشیت
تقویت بینایی
تقویت کننده سیستم ایمنی بدن سالمندان
ادرار آور و تنظیم کننده اعمال کلیه ها
دفع کننده سنگ مثانه
کاهش کلسترول خون در افراد دیابتی
خاصیت ضد میکروبی و سم زدای کبد
درمان کبد چرب
بهبود دهنده متابولیسم بدن
کمک کننده لاغری و چربی سوز قوی
درمان کننده کم خونی ناشی از فقر آهن
درمان کننده استرس و افسردگی
سلامت پوست و شاداب کننده
درمان کننده شب کوری
پیشگیری کننده از سرطان
درمان کننده یبوست

 

مضرات گوجه سبز
مضرات گوجه سبز 


مصرف استاندارد این میوه در صورت نداشتن حساسیت به آن در دوران بارداری بلامانع بوده و باعث افزایش اشتهای مادر و دریافت ویتامین‌های مورد نیاز رشد جنین می‌شود، اما زیاده روی در مصرف آن می‌تواند باعث رانش مزاج و به دنبال آن از دست دادن آب بدن مادر و بروز مشکلات سلامتی برای جنین شود.
توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف گوجه سبز می تواند باعث ایجاد نفخ و اسهال در زنان باردار شود، حتما پیش از مصرف گوجه سبز با پزشک خود نیز مشورت کنند. 

 


فرق بین گوجه سبز و آلوچه

 

گوجه سبز در میان مردم به آلو سبز معروف است. گوجه سبز و آلو سبز از نظر ظاهری با هم فرق دارند. گوجه سبز، کال و نارس اما آلو سبز بصورت تک دانه و آلوی نارس و خام هست.

در شهر های شمالی ایران گوجه سبز را به نام گوجه کال می‌نامند. عده ای از هموطنان ما گاها آن را گوجه باغی می‌نامند.

گوجه سبز و آلوچه: گوجه سبز به گوجه سبز نرسیده گفته شده ، ولی آلوچه از خاندان آلوهاست و شباهت ظاهری آن به آلوچه یعنی آلوی کوچک نزدیک است

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.