طرز تهیه شیرینی مشهدی در خانه برای نوروز

طرز تهیه شیرینی مشهدی در خانه برای نوروز

این مطلب را بخوانید تا با طرز تهیه شیرینی مشهدی در خانه آشنا شوید.

یکی از انواع شیرینی های خشک سنتی ایرانیکه به شیرینی آلمانی یا شیرینی مارمالاد آلمانی هم شناخته می شود، شیرینی مشهدی ی است. این شیرینی طرفدار زیادی دارد و اغلب جزو شیرینی‌های پذیرایی سفره نوروز قرار دارد. برای داخل شیرینی ها می توانید از هر مربا یا مارمالادی که دوست دارید استفاده کنید؛ حتی می توانید از شکلات آب شده بین آن ها استفاده کنید. و به شکل های متفاوت آن را تزیین کنید.

در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه در منزل را به شما آموزش می دهیم.

 

 

مواد لازم تهیه شیرینی مشهدی

 

شیرینی مشهدی

 

کره یا روغن جامد: ۱۰۰ گرم

پودر قند: نصف پیمانه

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

زرده تخم‌مرغ: یک عدد

شهد یا عسل: یک قاشق مرباخوری

شیر یا آب ولرم: یک قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری

آرد: یک و نیم پیمانه

 

 

بیشتر بخوانید: چگونه برای عید در خانه شیرینی نخودچی درست کنیم

 

 

مواد لازم تزئین شیرینی

 

شیرینی مشهدی

 

شکلات شیری و کاکائویی ذوب‌شده به مقدار لازم

مارمالاد و ژله مغزی به مقدار لازم

پودر پسته به میزان دلخواه

پودر نارگیل به میزان دلخواه

 

 

بیشتر بخوانید: سبزی پلو ماهی شب عید را چطور درست کنیم

 

 

دستور تهیه شیرینی مشهدی

 

شیرینی مشهدی

 

۱. ابتدا کره یا روغن جامد را آب می‌کنیم البته نه اینکه گرم باشند؛ و به همراه پودر قند و وانیل به مدت ۲ دقیقه با هم‌زن هم می‌زنیم تا کرم رنگ شود.

۲. بعد یک عدد زرده تخم‌مرغ را هم به آن اضافه می‌کنیم و دو دقیقه دیگر هم با هم‌زن هم می‌زنیم. سپس یک قاشق عسل یا شهد را به همراه آب یا شیر ولرم به بقیه مخلوط اضافه می‌کنیم و مقداری دیگر هم می‌زنیم و بعد پودر کاکائو را اضافه و با هم‌زن هم می‌زنیم. در آخر هم آرد را کم کم اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع شود.

۳. خمیر احتیاج به ورز دادن ندارد و اگر زیاد هم بزنید به روغن می‌افتد که مناسب نیست. خمیر آماده شده را داخل نایلون گذاشته و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از نیم‌ساعت خمیر آماده شده را در داخل نایلون به ضخامت نیم سانت پهن و صاف کنید تا کاملا تمام قسمت‌های آن یکدست شود.

۴. بعد با قالب‌های مختلف یا گرد آنها را قالب بزنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی‌ها را با کمی فاصله می‌چینیم. وسط نصف شیرینی‌های قالب زده را هم با پشت سر ماسوله گرد خالی می‌کنیم. شیرینی‌ها را با دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم و پس از سرد شدن شکلات شیری و کاکایویی را به صورت جداگانه به روش بن‌ماری ذوب کنید و با ماسوله روی شیرینی‌هایی که وسطشان خالی شده تزیین می‌کنیم و به همین ترتیب هر تعدادی که دوست دارید با شکلات، بادام، پودر پسته و پودر نارگیل تزیین کنید.

۵. وسط شیرینی‌های ساده و خالی نشده مقداری مارمالاد یا ژله مغزی می‌ریزیم. شیرینی‌های ساده را در زیر و شیرینی حفره‌دار تزئین‌شده را روی آن قرار دهید تا شیرینی‌ها جفت شوند.

 

 

منبع: ایرنا

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.