طرز تهیه دمی گوجه خوشمزه + فوت و فن های کلیدی

طرز تهیه دمی گوجه خوشمزه + فوت و فن های کلیدی

دنیای قلم_ دمی گوجه در خانه همه ایرانی‌ها پخته می‌شود و مربوط به منطقه خاصی نیست. امروز قصد داریم تمام فوت و فن‌های پختن یک دمی گوجه خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم تهیه دمی گوجه

پیاز؛ یک عدد
برنج؛ ۲ لیوان
سیب‌زمینی؛ یک عدد
زعفران؛ یک چهارم قاشق چای‌خوری (ساییده شده)
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گوجه فرنگی؛ ۵ عدد
روغن؛ نصف استکان
زردچوبه به میزان لازم

 

 

بیشتر بخوانید: چگونه در خانه پودینگ نان و کره تهیه کنیم؟ + نکات کلیدی

 

 

دمی گوجه

 

طرز تهیه دمی گوجه

۱- ابتدا گوجه‌ها را بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج را پس از شست وشو به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده روی حرارت بگذارید.

۲- در ظرف مناسب پیاز داغ درست کنید و زعفران آب کرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و به برنج اضافه کنید.

۳- سیب زمینی‌های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.

۴- برنج را دم کنید و اجازه دهید آماده شود.

 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای مقوی جغور بغور + فوت و فن

 

 

دمی گوجه

 

فوت و فن های کلیدی

۱- اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه‌تر شدن برنج کمک زیادی می‌کند.

۲- اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد، یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

۳- در صورت تمایل ۲ تا۶ قاشق شیر به برنج اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ‌تری داشته باشید. (این مقدار را از آب اولیه کم کنید)

۴- بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.

۵- اگر از طعم سیر خوشتان می‌آید، می‌توانید دو حبه سیر هم رنده و به غذا اضافه کنید. این دمی را با سبزی میل کنید.

 

 

منبع: خراسان

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.